• Новинка
2 бр. Четка за вежди - Професионална ъглова четка за вежди и Spoolie Brush Pro Series Double Ended Eyebrow Brush & Spoolie for Eye Makeup- (черен) (черен)
zoom_in

2 бр. Четка за вежди - Професионална ъглова четка за вежди и Spoolie Brush Pro Series Double Ended Eyebrow Brush & Spoolie

BGN 5.01

Продукти
check Налично за поръчка

Двустранен четка за вежди от серията Pro е оборудван с висококачествена четка и четка за безпогрешно нанасяне и се грижи за веждите.Двойна дизайн на главата : От една страна, четка има професионална ъглова щеточку за формиране и определяне на веждите, а от друга страна, четка има качествена макара за грижа и смесване.Умело контурируйте и модифицируйте своите естествени вежди, лесно, причинявайки цвят точно там, където искате.Лесно пълнете дъга и интервали, едновременно създаване на пълнотата и тялото по естествен тънка или прекалено выщипанным/повредени бровям.Лесна употреба : Тези четка за мигли и вежди, изработени от висококачествена стомана и дърво, леки, лесно се държим, могат да се използват навсякъде.Ние гарантираме задоволително обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, можете да ни изпратите имейл, и ние ще ви дадем задоволителен отговор.Кръст Бод Пакет включва : 2 бр. Изработени от здрави синтетични влакна-високо качество и лесен за почистване.Дължина на четката за вежди : Approx. 145mm / 6inch Ъглова четка за вежди е идеална за оформяне и попълване на вашите вежди точни, определени потребности, осигуряване на равномерно разпределение на продукта/на цвят.Използвайте страна на сонда, за да даде форма, растушевать и се грижи за веждите и миглите.

Те също купуват с този продукт..