• Новинка
Сгъваеми Слънчеви очила за кучета LPWCAWL,Пескостойкие и Фарове за Очила за Домашни животни,Страдащи Глазными заболявания и Фотофобия, Предпазни Очила за очите Anti-UV з?
zoom_in

Сгъваеми Слънчеви очила за кучета LPWCAWL,Пескостойкие и Фарове за Очила за Домашни животни,Страдащи Глазными заболявания

BGN 56.64

Продукти
check Налично за поръчка

Ева,Смола. ▲МАТЕРИАЛ : Лещи, изработени от смола ac, рамки на очила с помощта на материал EVA+PC, здрав, лесен, удобен, износостойкая.Осигурява максимална защита за очите от ултравиолетовите/вятър/вода/отпадъци. ▲ДОБРА ЗАЩИТА ЗА занимания на открито : слънчеви Очила за кучета ще бъдат добро средство за защита за вашия домашен любимец, ако искате да правите някои видове дейности на открито с вашите домашни любимци, като каране на ски, скално катерене и плуване и т.н. Или когато сте на шофиране на мотоциклет с техните домашни любимци. ▲ГЪВКАВА ЛЕНТА : регулируема еластична каишка може да се адаптира към големината на вашето куче, както и дизайн на брадичката каишка позволява ви никога да не се притеснявате за лек спад.Главата и брадичката са прецизионную еластична лента, която позволява лесно да ги носят. ▲ЛЕК И УДОБЕН : порести тампон вътре,гъба, изградена около лещи, гъба с висока плътност разполага с отлични дишащи ефект, е улесняване на око напрежение или натиск от очила и куче не ще се чувстват неудобно при продължително носене. ▲ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : слънчеви Очила за кучета подходящи за ежедневието, снимки, партита, сватби и тържества, на всеки слънчеви очила с отразяващи лупа правят кучетата си по-елегантен и очарователен. ▲Това е ветроупорен анти-UV и анти-боклук водоустойчив ПАТ очила с регулируеми презрамки,предпазва очите кучета от ултравиолетови лъчи и вятъра, наслаждавайте се на слънцето.▲Характеристики : Хоризонтални вентилационни отвори от двете страни за вентилация Мека пяна/EVA подложки се придържаме към лице, удобни очила устойчиви на uv радиация ,вятъра, водата и натрошените частици за домашни животни, Подходящ за използване в различни климатични условия в четири сезонарегулируемость прецизен еластична лента за главата и брадичката ви позволява лесно да _BOS_ Технически характеристики : Материали : пластмаса, поликарбонат, ЕВА размери на продукта : 15*4,5 см/5,9*1,8 инча, горната челюст : 22-40 см/8,7-15,7 инча, долната челюст : 16-26 см/6,3-10,2 in Color : розово, бяло, черно, синьо, жълто, сиво Тегло : 31 грама▲Забележка : 1.Моля измерете размера на главата и челюстта на кучето преди да поръчате слънчеви очила за кучета.2. 2-3 см грешка може да съществува, поради ръчни измервания, моля, моля, разберете. 3.Отклонение на цвят може да се различава поради различни настройки на монитора.▲Пакетът включва : 1* Кучето слънчеви очила.

Те също купуват с този продукт..