• Новинка
Малко Огледало Тоалетен Огледало Огледало Метален Планински Кристал, Тенис на Двупосочен Портативен Пълен Обрат 5X Увеличение HD Суета Огледало (black 7 инча)
zoom_in

Малко Огледало Тоалетен Огледало Огледало Метален Планински Кристал, Тенис на Двупосочен Портативен Пълен Обрат 5X Увеличение

BGN 42.24

Продукти
check Налично за поръчка

Идеални за всички, които нанася грим, носи контактни лещи и выщипывает вежди, бреется, поставя на косата, грижи се за лицето или нанася спирала. * Огледало за грим Материал : метал желязо +кристал+ стъкло огледало,размер : 13,5*29,5 см( 7 инча)13,5*32,5 см( 8 инча). *Двустранно огледало с висока разделителна способност, истинското лице на 1 : 1 огледало за обратно 5 - кратно увеличение, всеки детайл може да бъде много ясна, но и по-верни на себе си. * 360 градуса регулируем ъгъл, свободно въртящи огледала, различни ъгли, визуално преживяване, озарява вашата красота. * На дъното на по-тежка текстура на златното покритие и диаманта по-леко, лесно за почистване, устойчива и трайна, и не ще падне лесно.огледалото може да се използва за бижута и грим, а също така и като фон за снимки.:Размер : 8 см |Цвят : БелыйМатериал : метално желязо+ кристал + кристал Размер на огледалото : 13,5*29,5 см( 7 инча)13,5*32,5 см( 8 инча) пълно задоволяване на нуждите на вашия многоугольного грим облъчване Приложимо място : спалня,баня,скрин, гардероб,хотел,работен плот, и т.н. ЗАБЕЛЕЖКА : 1. Продуктът включва само огледало за грим 2. При използване на увеличительной повърхността да се съхранява на разстояние от ниво 15 виж, Ако той е твърде далеч, това ще доведе до чувство на световъртеж, че е нормално явление 3. Действителния цвят огледала може да се различава от показаната на снимката, защото на друг на екрана на дисплея или отразяващ светлината при заснемане на Грешка на измерване 4,1-2 см е разумен обхват се дължи на различни методи на измерване 5. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние обещаваме, че ще ви отговорим възможно най-скоро и ще ви дадем задоволително решение, Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Купи с увереност.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако има някакви проблеми, когато използвате увеличително огледало за грим, и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Те също купуват с този продукт..