• Новинка
LYRWISHJD Индустриална а обувките Пейка Легло Торцевая табуретка с Тапицирана Седалка и рафтове за обувки/Многофункционална кутия Багажник/Коридор Спалня Хол/Ковано ?
zoom_in

LYRWISHJD Индустриална а обувките Пейка Легло Торцевая табуретка с Тапицирана Седалка и рафтове за обувки/Многофункционална

BGN 119.99

Продукти
check Налично за поръчка

★ Правоъгълник разтегателен диван и столове, Внос Cipi, Мека и удобна възглавница е мека и удобна възглавница, изпълнен с гъба с висока еластичност, без умора след дълъг сядане。. ★ Iron артистични обувки стол,удебелени тръби, за предпочитане удебелени тръби, прецизна заваряване, здрав и надежден структурна рамка, силна стабилност и силна носеща способност. ★Желязо Art Grid decoration _BOS_ голямо пространство за съхранение, за да отговарят на вашите ежедневни нужди. ★ Висока процес на правене на бои, за висока процес на правене на бои, устойчиви на корозия, устойчив на надраскване, устойчив на абразия, боята не пада, цвета е прекрасен. ★ Оптимизирани материали, отлично качество на изработка, лесен монтаж, скандинавски лесен луксозен железен стол, гуманизированный дизайн, стол за съхранение на обувки в килера, така че вашият дом не е затрупана. ★ Поетичен животът всъщност е много близо до вас, и да й е удобно да имате под ръка.★ Списание, на чаша кафе и следобед свободно време. ★ Елегантна живот, спокойна и хармонична.Добре дошли в нашия магазин, можете да изберете различни стилове, аз ви пожелавам късмет!информация за продукта : ★ Заглавие : разтегателен табуретка★Модел : табуретка★ Цвят : син , оранжев , бял★Материал : желязо★ брутното Тегло : 15 кг★ размер : 100x35x45cm(3.28x1.15x1.48ft)★ стил : модерен минимализъм, мода★Применимая сцена : може да се използва като пейка за обувки, грим, табуретка, тоалетна табуретка, всекидневна за отдих на стол, диван масичка за кафе стол, достатъчно здрава, за да държи играчки, книги и други неща.*забележка*★Продаваните продукти включват само столче за съхранение и никакви други позиции (изисква се дисплей).★ Обърнете внимание на здравината на процеса на инсталиране и изберете най-подходящия инструмент, за да се избегне прекомерно инсталация и повредени части.Не използвайте за почистване на шкурка и твърди предмети, за да не се надраскат повърхността на малък верстака.Между услуга) стойност и действителната продукта може да бъде грешка в размер на около 1 виж★ Между модел и себе продукта може да бъде определена степента на хроматичната аберация.Срокът за доставка е 8-25 работни дни.Ако не получите поръчката си в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас!В нашия магазин има много други стилове табуретов, които можете да изберете според вашите предпочитания.

Те също купуват с този продукт..