• Новинка
ВИСОКО КАЧЕСТВО на Малко Огледало Континентална Огледало За Грим, Тоалетно Огледало Десктоп Двустранно Джобно 360 Градуса Завъртане 3X Увеличение HD за Бръснене за П?
zoom_in

ВИСОКО КАЧЕСТВО на Малко Огледало Континентална Огледало За Грим, Тоалетно Огледало Десктоп Двустранно Джобно 360 Градуса

BGN 60.32

Продукти
check Налично за поръчка

Класически и лек дизайн-отличен като десктоп огледала за грим, а също така е подходящ за ръчно използване. * Огледало за грим Материал : ферросплав+ HD стъкло огледало,размер : 14,7*18 cm/20*25 см *Функции : плоска Предната HD извита повърхност 3 пъти увеличава въртене на 360° Лесен за почистване на надраскване Антикоррозийный стенен монтаж. * Огледално покритие : двустранен и 3 X/ 1 X Професионални увеличение : 3 X Професионални увеличение осигурява позволява да се съсредоточи върху определена област на лицето за постигане на професионален завършек, съотношението е 1 : 1 огледало с висока разделителна способност може да отговори на вашите ежедневни нужди в грижата за лицето. *Ротация : завъртане на 360° : можете да регулирате ъгъла на облъчване, в съответствие с вашите предпочитания, завъртете огледалото и се наклони го във всяко положение, за да получите възможно най-добрия зрителен ъгъл за различни нужди на грим.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК за Празник, рожден ден, Коледа, невероятни подаръци за вашите родители, сестри, приятели или лична употреба.Ние предоставяме 100% гаранция за удовлетвореност на клиентите.Product description Material : Ferroalloy+ HD glass mirror Size : 14.7*18cm/20*25cm Features : Висококачествен метален материал,многопластова технология за покритие на външния вид,защита от ръжда, лесно почистване,дълготрайна огледало с висока разделителна способност, достатъчно голяма, за да се очисти, а огледалото не е деформиран, Огледало, може да се върти на 360°, за да отговарят на нуждите на вашия многоугольного грим облъчване Приложимо място : спалня,баня,скрин, гардероб,хотел,работно бюро и т.н. Забележка : 1. Продуктът включва само огледало за грим 2. При използване на увеличительной повърхността да се съхранява на разстояние от ниво 15 смАко той е твърде далеч, това ще доведе до чувство на световъртеж, че е нормално феноменом3. Действителния цвят огледала може да се различава от показаната на снимките, поради друг на екрана на дисплея или отразяващ светлината при съемке4.От 1-2 см грешка на измерването е разумен обхват се дължи на различни методи на измерване, Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Купи с увереност.Гаранция за удовлетворение: Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с получаване или използване на увеличително огледало за грим, и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Те също купуват с този продукт..