• Новинка
ZYLZL Стол За Душ,Седалка За Баня Сгъваем Стол За Душ Леки Предаване Стол За Душата на Седалката За Вана Многофункционална Пейка За Душ с Регулируема
zoom_in

ZYLZL Стол За Душ,Седалка За Баня Сгъваем Стол За Душ Леки Предаване Стол За Душата на Седалката За Вана Многофункционална

BGN 33.28

Продукти
check Налично за поръчка

Полезно в банята за по-възрастни хора, инвалиди, бариатров, инвалиди, ранени и други, които искат да седнат по време на къпане.Според ергономично проектиран седалки, хората седят по-удобно,конструкция на седалката се разширява,увеличава се пространството за занимания,подходящи за различни групи от хора.табуретка популярен благодарение на оптимално съотношението цена-качество и на минималните изисквания за пространство при съхранение.Може бързо да се натрупват.Основният материал дограма - алуминиева сплав, са на безопасно натоварване до 150 кг,ви дава достатъчно сила, за подкрепа,той е лек,издръжлив и устойчив на корозия,седалка трайно и лесно за почистване.Защита от ръжда и окисляване Отлично се справят с устойчивост на корозия,оставайки винаги нови за всякакви екстремни условия.Този стол за душата представлява безопасно и удобно решение за плуване на възрастни хора или хора с ограничена подвижност, които могат да използват някаква подкрепа в душата.Спецификация : Тип елемент : Стол за душ / стол за душ / вана Bench Material : Алуминиева СплавВысота : 56 X 87 X ( 98 107 ) см / 22 X 34.2 X ( 38.6 42.1 ) inch Package Тегло : Приблизително 8 Kg Cleaning Метод : Мокро търкане с кърпа, суха Naturally Max Товароносимост : 150 Kgs ( 330,7 Lbs )Полза : 1. 4 колела Brakes2. тоалетна удължава до 35 cm3. Тоалетна чиния може да се дръпне нагоре или извади вперед4. Бързо се сгъва, без инструменти※ Списък на пакетите : 1 X стол за душата( трябва да си събират )предпазни Мерки, Този продукт се продава само столове за душата и не съдържа други снимки на продукта.При измерване на ръчно размера на изделия може да докаже, физическа грешка 15 cm Due към силна светлина, този продукт ще определена разлика в цвета.Това е нормално и неизбежно.Благодарим ви за разбирането!Винаги трябва да четете етикета, предупрежденията и инструкциите, приложени към Продукта, преди да го използвате или да консумират, а не да разчитат единствено на информация, предоставена на нашия уеб сайт.Добре дошли в нашия магазин !Ако имате някакви конкретни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас.Моля, свържете се с нас, ако не можете да получите своята поръчка, в срок от 30 дни!Забележка От стрелба на светлина, монитори и други фактори снимка на продукта може да има малка разлика в цвят, с нещо истинско.

Item Type:
Shower Stool / Shower Chair / Bath Bench
Material:
Aluminum Alloy
Height:
56 X 87 X ( 98 107 ) cm / 22 X 34.2 X ( 38.6 42.1 ) inch
Package Weight:
Approx 8Kg
Cleaning Method:
Wet Cloth Scrub, Dry Naturally
Max Load Capacity:
150 Kgs ( 330.7 Lbs )
Advantage :
1. 4 Wheel Brakes :
2. the Toilet is Lengthened to 35Cm :
3. the Toilet Can Be Pulled up or Pulled Forwards :
4. Quickly Fold Without Tools :
※ Package List:
1 X Shower Stool( Need to Assemble Yourself ) :
Precautions :
This Product Only Sells Shower Stools, and Does Not Contain Other Product Pictures. :
When Measuring Manually, the Product Size May Show a Physical Error of 15 cm :
Due to Strong Light, This Product Will Produce a Certain Color Difference. This is Normal and Inevitable. Thank You for Understanding! :
You Should Always Read the Labels, Warnings and Instructions Provided with the Product Before Using or Consuming It and Not Solely Rely on the Information Presented on Our Website. :
Welcome to Our Shop ! If You Have Any Specific Product Queries, Please Contact Ours. :
Please Contact Us If You Can Not Receive Your Order Within 30 Days! :
Because of Shooting Lights, Monitors and Other Factors, the Product Picture May Have a Slight Color Difference with the Real Thing. :

Те също купуват с този продукт..