• Новинка
Wishine Ремонт на Обувки Ръчна Шевна Машина Обущар Ремонт на Обувки, Машина за Ръчно Кърпене на Обувки, Машина за Памук, Найлон Линия Шевна Машина за Обувки, Чанти, Дрех?
zoom_in

Wishine Ремонт на Обувки Ръчна Шевна Машина Обущар Ремонт на Обувки, Машина за Ръчно Кърпене на Обувки, Машина за Памук,

BGN 95.20

Продукти
check Налично за поръчка

Ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия продукт.В някои случаи ще заменим или отремонтируем му. 【!!!Забележка】В него може да бъде малко масло за защита на машината, моля, помислете внимателно, преди да купите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Шевна машина DIY】Машина за ремонт на обувки да шия различни материали, найлон или памучна тел, като високи токчета, гумени обувки, маратонки, както и шлифери, панталони, плат или други кожени изделия. 【Лекота на работа】Шевна машина позволява да проникнат навътре с различна обувки там, където не може да проникне в повечето други машини.Ръчно ремонт на машината може добре да разбере силата и точността на работа на машината. 【Лесна поддръжка】Преди работа, добавете малко смазочно масло в движещи се части.Шевна машина ще шевове сигурно и добре, след като сте събрали правилно. 【Здрав и издръжлив】Шевна машина е направена от желязо,което е по-здрав и издръжлив.Конзолата и корпуса лесно демонтируются и монтирани, а също така свободно да се движат.

Те също купуват с този продукт..