• Новинка
Castlevania SOTN PS4 контролера и конзолата стикер на кожата защитно покритие на безжичен/кабелен геймпад контролер Пълен корпус на кожата на Тялото Vinyl Стикер Стикер на Ку?
zoom_in

Castlevania SOTN PS4 контролера и конзолата стикер на кожата защитно покритие на безжичен/кабелен геймпад контролер Пълен

BGN 42.39

Продукти
check Налично за поръчка

❤Описание на материала : PVC лепило пост преди аксесоар структура : двойна дръжка стикер + дръжка подкрепа филм + хост задната част на стикера + TV скоростна предната и задната филм + TV скоростна страничната филм. Самозалепващи се класира кастинг ПВК ❤самозалепващи, липсата на остатъчен лепило, липсата на въздушни мехурчета в направляющем перваза на въздуха и могат да се почистват отново; отвор на бутона точно, заоблени ъгли точно подравнени, чувствителна штейновая текстура, възстановява голо чувство метал, антифингерпринт, антинулата, антидраскотина.Подходящ за PS4. ❤Стикер на кожата не само помага да защитите вашия компютър от прах и надраскване, но и да я поддържат в добро състояние.Дръжте контролер от замърсяване после и осигурява по-добро сцепление.Действително контролер в комплекта не е включена. ❤Е разработен специално за контролера PS4 с точна достъп до всички контроли и портове. ❤Първокласен винил материал, лесно се поставя и отстранява, не остава надраскване.Етикети inlcuding 1x set PS4 console decal (отзад и отпред), 2x controllers decal.Основните характеристики на продукта❤1.Мулти стил водоустойчиви етикети, защита от слънцето, безопасен и нетоксичен. 2. Силно лепило, лак и ярък, лесно се скъса , да не се повтаря.3. Малък размер на опаковката, лек, лесен за носене.4. Добра лепкавост и може да се използва повторно.5.Всички стикери са изработени от висококачествен PVC, със защита от слънцето и водоустойчиви функции, да ви донесат по-водоустойчиви характеристики.6.Това е най-добрият подарък за вашите приятели и любители на бижута направи си САМ.7.Стикери са подходящи за вашия лаптоп, на килима, скейтборд, багаж, автомобил, велосипед, мотоциклет, автомобил, чаши, мобилен телефон, куфар, PS4, XBOX, броня, сноуборд, байк, китари, спалня, стикер на стената, на вратата и много други.Инсталиране на _BOS_ 1.Почистете повърхността на конзоли и контролери възможно най-добре.2.Изчистете едно парче кожа с хартиен носител на притурка, за нищо не ги докосва, и нанесете го на колата.3.В студено време или за по-добри резултати, моля, използвайте сешоар или пистолет с горещ въздух, за да активирате своя химичен агент при нанасянето, особено на повърхността край.Оставете да изстине поне 3 часа, преди да се докоснат до кожата на етикети.

Те също купуват с този продукт..