• Новинка
PUSOKEI 240W 12V Електронна Полупроводниковата Хладилна Система за полупроводникови експерименти. Моля, импортированную алуминиева плоча
zoom_in

PUSOKEI 240W 12V Електронна Полупроводниковата Хладилна Система за полупроводникови експерименти. Моля, импортированную

BGN 19.92

Продукти
check Налично за поръчка

Моля, импортированную алуминиево печката, имайте добър охлаждащ ефект, охлаждане бързо.Може да се използва за производството на по-малки хладилници, ДОМАШНИ хладилници, малки климатици и полупроводникови експерименти.Проста дейност, силна практичност, може да се използва за DIY различни хладилни устройства.Използването на висококачествена алуминиева сплав + ABS материал, издръжлив и високо ниво на надеждност.Surface конструкция с големи ребра и четырехтрубным радиация гарантира бързо отвеждане на топлината.Функция : 1. голяма дизайн на ребрата и четырехтрубное лъчи, за бързо отвеждане на топлината.2. Може да се използва за производството на по-малки хладилници, ДОМАШНИ хладилници, малки климатици и полупроводникови експерименти.3. Моля, импортированную алуминиево печката, имайте добър охлаждащ ефект, охлаждане бързо.4. Проста дейност, силна практичност, може да се използва за DIY различни хладилни устройства.5. Използването на висококачествена алуминиева сплав + ABS материал, издръжлив и висока надеждност.Спецификация : Тип елемент : Хладилник системаматериал : алуминиева сплав + abs Цвят : Както е показано на картинкемодель : XD-6038применение : може да се използва за направата на по-малки хладилници, хладилници за домашни любимци, малки климатици и полупроводникови експерименти.Работно напрежение : 12 v Мощност на захранването : 240 W Осъществяване списък : 1 х Охлаждане системапримечание : 1. Полупроводниковое охлаждане‑това е технологията на охлаждане, която произвежда отрицателен топлинното съпротивление, което се характеризира с неподвижностью детайли и висока надеждност.2. Не докосвайте което течности в големи райони.3. Основно използван за топлина хладилници.

Item Type:
Refrigeration System
Material:
Aluminum Alloy + ABS
Color:
As shown in the picture
Model:
XD-6038
Application:
It can be used to make small refrigerators, pet refrigerators, small conditioners and semiconductor experiments.
Working Voltage:
12V
Power Supply:
240W
Package List:
1 x Refrigeration System :
1. Semiconductor cooling is a cooling technology that produces negative thermal resistance, which is characterized by non‑moving parts and high reliability. :
2. Do not touch conductive liquids in large areas. :
3. Mainly used for heat dissipation of refrigerators. :

Те също купуват с този продукт..