• Новинка
Colcolo Horine Sport Horse Jumping Tendon Boot High-Stretch Fabric Leg Защита Brushing Boot Equestrain Sports Medicine Ботуши Horse Leg Wraps
zoom_in

Colcolo Horine Sport Horse Jumping Tendon Boot High-Stretch Fabric Leg Защита Brushing Boot Equestrain Sports Medicine

BGN 24.79

Продукти
check Налично за поръчка

Той е лесен за поддържане и може да избледнее в машина или на ръка.Професионален высокоэластичный текстилен материал комфорт нежна,за чувствителна кожа, гума, дизайн на етикети, лесно се нанася ездач на конни гамаши.Тази защита от тайна краката си в обувките-това е кон, тясно работеща върху плоска земята или прыгающая с препятствия, за да предпази коня от наранявания, движейки се назад и напред.Подходящи за всички големи и големи пони,този продукт може да се използва за тренировки и спорт.Удароустойчив, удароустойчив, изолация, еластична, устойчива и дишащи,трайни срещу вода и прах, поддържане на крак на коня си, без остатъци по време на работа.Описание : - Тази почистване на обувки Защита на краката Апликация на кон работи тясно върху плоска земята или скачане на препятствия дизайн, за да предпази коня от наранявания, движейки се назад и напред. - Професионален высокоэластичный текстилен материал комфорт нежна,за чувствителна кожа, гума, дизайн на етикети, лесно се нанася ездач на конни гамаши. - Удароустойчив, удароустойчив, изолация, еластична, устойчива и дишащи,трайни срещу вода и прах, поддържане на крак на коня си, без остатъци по време на работа. - Подходящ за всички малки и големи пони,този продукт може да се използва за упражнение или спорт. - Той е лесен за поддържане и може да избледнее в машина или на ръка.Спецификация : - Материал : высокоэластичная кърпа - Размер : 23.5x14x20cm/9.2x5.5x7.8inch Package включва : 1 Piar защита на краката на Коня Boots Note : Размер за ръчно измерване, може да бъде грешка от 0 до 1 cm, се отнася към нормално явление.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодаря ви!.

- Material:
High-Stretch Fabric
- Size:
23.5x14x20CM/9.2x5.5x7.8inch
Package Includes:
1 Piar Leg Protection Horse Boots :
Size for manual measurement, there may be a 0 to 1 cm error, belongs to the normal phenomenon. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Те също купуват с този продукт..