• Новинка
Скрито Устройство Безжичен Детектор Детектор на Грешки Електронна Защита на Поверителността на GPS Проследяващо Устройство за Автомобили Скрита Камера Детектори ?
zoom_in

Скрито Устройство Безжичен Детектор Детектор на Грешки Електронна Защита на Поверителността на GPS Проследяващо Устройство

BGN 29.59

Продукти
check Налично за поръчка

Мулти Функция : ① Multi-откриване на ② Откриване на зумер ③ Регулиране на чувствителността ④ Индикация за силата на сигнала ⑤Detection аларма и други функции.Добър помощник : Детектор малък по размер, лек на тегло и лесно за переноске.Това е добър избор за защита на вашата лична неприкосновеност на личния живот и информационната сигурност на бизнес навсякъде.Технологията на актуализация : Този детектор за скрити камери се използва модернизирана сверхчувствительный чип за работа са по-умни и по-точно, с по-силна противоинтерференционной способност и по-голям обхват на откриване.Най-добрите работни часове : нашата батерия има по-дълъг живот на батерията, отколкото конвенционалните детектори.Литиево-йонна батерия можете да използвате до 25 часа при всяко пълно зареждане.Приложими места : Подходящ за спални, бани, примерочных, хотели, конферентни зали и т.н., за Да е по-добре да защитават личните си данни.Батерия : литиево-полимерна батерия 3,7 В/ 300 ма.Чувствителност : 7 нива на регулация.Обхват радиочестотни честоти : 100 Mhz-8 Ghz. 1*Детектор. 1*кабел за зареждане. 1*ръководство на потребителя. 1*Led инфрачервен сонда. 1*Папка с копче.

Battery:
3.7V/ 300mah lithium polymer battery Sensitivity

Те също купуват с този продукт..