• Новинка
Ковчег за пътуване Преносим Мини Ковчег за пътуване Кожена Ковчег за гарнитура Може да се съхранява Огърлици Обеци Гривни червило и щипки за коса и т.н.
zoom_in

Ковчег за пътуване Преносим Мини Ковчег за пътуване Кожена Ковчег за гарнитура Може да се съхранява Огърлици Обеци Гривни

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

1 : МИНИЫЙ БИЖУТА СЛУЧАЙ на ПРЕМЕСТВАНЕ : Размер only L3.9*W3.9*H1.9in,тегло only4.2oz.Тази ковчег за бижута лесен за носене и подходящи за пътувания, отдих и бизнес пътувания.Материал : кожа+висококачествена фланела вътре. 2 : МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ковчег ЗА БИЖУТА : долната част е с 6 слотовете и 3 подвижни отделения,може да се съхранява пръстен на колиета, обеци, гривни,червило и накити за косата и т.н. Има 3 измъкне отгоре и еластични джобове на дъното,които може да са се заключва в огърлица. 3 : ПРОЕКТИРАНЕ на ципове : един Добър запечатване, водоустойчив и прахоустойчив ,по-добре се защитава вашата козметика,лесен за почистване. 4 : най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК : подарък за свети Валентин".Коледен подарък.Подарък за годишнина.Подарък за Деня на майката. 5 : Безгрижно обслужване:Независимо от това дали имате някакви проблеми, можете да се свържете с нас по електронната поща.Ние ще разрешим всеки проблем, докато не сте доволни.

Те също купуват с този продукт..