• Новинка
Водоустойчив Калъф За Телефон, Водоустойчив Калъф За Телефон Суха Чанта за Гмуркане и Рафтинг Осигуряват Безопасността на Мобилен Телефон Идеална за Плажен каран?
zoom_in

Водоустойчив Калъф За Телефон, Водоустойчив Калъф За Телефон Суха Чанта за Гмуркане и Рафтинг Осигуряват Безопасността

BGN 8.47

Продукти
check Налично за поръчка

Мощен кука и контур onepiece притежават силна адгезией, като предоставя по-голяма защита на хидроизолация.При плуване и рафтинге можете да сложите на мобилния си телефон в водоустойчива чанта, която не може да се гарантира сигурността на мобилен телефон, но и да ви позволи да използвате телефона нормално, по-удобен за използване.Водоустойчив кост ленти плътно един до друг с гофрированным обернутым дупка, така че мобилният телефон е напълно защитено.Двойна водоустойчива функция ефективно предотвратява попадането на вода в чантата и напълно поддържа сухота на телефона във вода.Той е hightransparent материал TPU, чувствително докосване, подходящо за дейност на екрана за докосване multiscene, и може да бъде отключена бързо.Функция : 1. Той е hightransparent материал TPU, чувствително докосване, подходящо за дейност на екрана за докосване multiscene, и може да бъде отключена бързо.2. Двойна водоустойчива функция ефективно предотвратява попадането на вода в чантата и напълно поддържа сухота на телефона във вода.3. Водоустойчив кост ленти плътно един до друг с гофрированным обернутым дупка, така че мобилният телефон е напълно защитено.4. Мощен кука и контур onepiece имат силна адхезия, като предоставя по-голяма защита за хидроизолация.5. При плуване и рафтинге можете да сложите на мобилния си телефон в водоустойчива чанта, която не може да се гарантира сигурността на мобилен телефон, но и да ви позволи да използвате телефона нормално, по-удобно да се използват.Спецификация : Тип елемент : Водоустойчив телефон Case Material : TPU Ламинат плат + найлон Rope Product Цвят : Както е показано на снимката Тегло на продукта : прибл. 41g Purpose : При плуване и рафтинге можете да сложите на мобилния си телефон в водоустойчива чанта, която не може да се гарантира сигурността на мобилен телефон, но и е нормално да го използват.В лятната външния случай това може да помогне за решаването на проблема водонепропускливост и пылезащитности.Списък с пакети : 1 x Waterproof Калъф за телефон .

Item Type:
Waterproof Phone Case
Material:
TPU Laminated Cloth + Nylon Rope
Product Color:
As Pictures Shown
Product Weight:
Approx. 41g
Purpose:
When swimming and rafting, you can put your mobile phone in the waterproof bag, which can not only ensure the safety of the mobile phone, but you can also use the mobile phone normally. In summer outdoor occasion, it can help solve the problem of waterproof and dustproof.
Package List:
1 xWaterproof Phone Case    :

Те също купуват с този продукт..