• Новинка
NEWZINIU iPhone case, Поддържа Магнитна автомобилна стойка, вертикална и хоризонтална поставка Каишка за китката и Сгъване Магнитна стойка устойчив на удари калъф за телеф?
zoom_in

NEWZINIU iPhone case, Поддържа Магнитна автомобилна стойка, вертикална и хоризонтална поставка Каишка за китката и Сгъване

BGN 3.67

Продукти
check Налично за поръчка

*Нашият ултра тънък силиконов защитен калъф е съвместим с i Phone 7 plus/8 plus, осигурява чувствително на допир и удобно управление. *Вътрешната конструкция е с уплътнение от микрофибър, която може добре да защитите на i Phone.Повдигна край безеля с дебелина 1 мм и се намира на около на екрана и камерата.Всички те са ефективно намаляват влиянието на падането, а също така са устойчиви на износване и надраскване. *Той осигурява здрава каишка за мобилен телефон с магнитна лента, която може да се използва като писалка за i Phone 7plus/8 plus.Освен това, вградена метална плоча, може да бъде директно свързана с магнитен автомобилен за монтиране на стена, а магнитен кола група може да се монтира скоба за кола. *Функционален каишка повишава сигурността на i Phone 7plus/8 plus, което позволява удобно да го държи и да го управлява с една ръка, докато симпатична капак бутони и точни отвори пристанищата осигуряват бърз достъп и обратна връзка. *моля, обърнете внимание!Ще има една малка разлика между образ и реалното цвят, в зависимост от самия продукт.

Те също купуват с този продукт..