• Новинка
10шт Лук лента за глава, Найлон Еластични Детски Коса, Лента За Коса Сладък Аксесоар За Коса За Коса-Аксесоари За Коса-Аксесоари За Бебета И Деца Аксесоари За Коса-Де?
zoom_in

10шт Лук лента за глава, Найлон Еластични Детски Коса, Лента За Коса Сладък Аксесоар За Коса За Коса-Аксесоари За Коса-Аксесоари

BGN 21.51

Продукти
check Налично за поръчка

【Високо качество】 е Изработен от мек найлон, устойчив и пълен еластичност, много удобен и прекрасен в чорап,те не оставят следи върху главата на вашето бебе. 【Красив и мек】Тези сладки косата лука превръзки очарователни и са подходящи за украса на косата момичета,това ще ви направи по-прекрасно дете. 【Идеален подарък】Тези ластични колела за коса-идеалният подарък за всеки повод!Рождени Дни,Детски душ,Детски подаръци,Коледни и много повече!. 【Лесно за носене】Това позволява на детето оголовью се разширява, за да отговарят на вашите отглеждане на дете.Тази превръзка на главата е подходящ за всички възрасти.Лесно се носи и да стреля, докато не се плъзга, няма червени следи на кожата няма да остане. 【Включва】 Съдържа 10 гумени ленти за коса 10 различни цвята, може да се комбинира с всички дрехи и стил на облеклото.Подходящи за ежедневието, на партито по повод рожден ден, семейни фотосесии, детски шоу, конкурси за красота и други улични съоръжения.Спецификация : Тип елемент : лента за глава Лук Материал : Найлон Приложение : Подходящ за бебе/бебета, подходящи за ежедневието, облекла за партита по повод рождения ден, подпори за семейни снимки, дрехи за изказвания, дрехи за конкурси за красота и други външни съоръжения.Кръст Бод Пакет Списък : 10 х Лук лента за глава.

Те също купуват с този продукт..