• Новинка
01 Детски Цифров Фотоапарат, Лесно Преносима Непрекъснато Снимане Деца на Видео Цифров Фотоапарат, за Момичета и Момчета, Подаръци За Рожден Ден, Деца Пътуване Изпо?
zoom_in

01 Детски Цифров Фотоапарат, Лесно Преносима Непрекъснато Снимане Деца на Видео Цифров Фотоапарат, за Момичета и Момчета,

BGN 53.68

Продукти
check Налично за поръчка

Децата могат да избират различни сцени и рамки за снимки преди снимките, това е добър партньор за ежедневието на децата или почивка.Камера дете има множество функции, включително снимки, видео запис, възпроизвеждане, непрекъсната стрелба и т.н., Детска камера поддържа множество езици, което е най-добрият подарък за Деня на благодарността, Коледа и рожден ден за децата.Детски фотоапарати са произведени от екологично чисти материали, които са трайни и са безопасни за малки и белите дробове на децата.Снабден с трайни шнурком, можете да окачите на миниатюрна камера на врата му, без да се притеснявате, че тя ще падне или се губи.Функция : 1. Детски фотоапарати са произведени от екологично чисти материали, които са трайни и са безопасни за малки и белите дробове на децата.2. Снабден с трайни шнурком, можете да окачите на миниатюрна камера на врата му, без да се притеснявате за падане, или за загуба на камерата.3. Камера дете има множество функции, включително снимки, видео запис, възпроизвеждане, непрекъсната стрелба и т.н. 4. Децата могат да избират различни сцени и рамки за снимки преди снимките, това е добър партньор за ежедневието на децата или почивка.5. Детски фотоапарат поддържа множество езици, което е най-добрият подарък за Деня на благодарността, Коледа и рожден ден за децата.Спецификация : Тип елемент : Деца Camera Model : х5материал : ABS+silicone LCD Екран : Approx. 5.1 cm / 2.0 in Pixel : 13 MPFocus Обхват : 0.5 m-Infinityperture : F 2.8 f = approx. 5.3 mm / 0.2 in Shutter Скорост : 1/2 s~1/2000s Shutter Управление : Електронно shutter EV Компенсация : +2.0~-2.0, със стъпка 0.3 EV, автоматичен режимбалансированный : Auto/daylight/tungsten/неон/cloudy Selfie : 2 s/10 s Delayфункция : таймер на снимане, непрекъснато снимане, рамка за снимка и т.н. Съхранение : Поддръжка на до 32 GB малка карта с памет (не са включени в комплекта)Вид на батерията : 600 mah литиева батерия с Време на зареждане : 3-5h работно Време : 3-6 ч Осъществяване Списък : 1 х Камера1 х Линия за предаване на данни 1 х Lanyard1 х Ръководство за потребителя .

Item Type:
Children Camera
Model:
X5S
Material:
ABS+silicone
LCD Screen:
Approx. 5.1cm / 2.0in
Pixel:
13MP
Focus Range:
0.5m-infinity
Aperture:
F 2.8 f = approx. 5.3mm / 0.2in
Shutter Speed:
1/2s~1/2000s
Shutter Control:
Electronic shutter
EV Compensation:
+2.0~-2.0, in 0.3 EV increments, automatic mode
White Balanced:
Auto/daylight/tungsten/neon/cloudy
Selfie:
2s/10s delay
Function:
Timer shooting, continuous shooting, photo frame, etc.
Storage:
Support up to 32GB small memory card (not included)
Battery Type:
600mah lithium battery
Charging Time:
3-5h
Working Time:
3-6h
Package List:
1 x Camera :
1 x Data Line :
1 x Lanyard :
1 x User Manual  :

Те също купуват с този продукт..