• Новинка
Калъф за мобилен телефон, Калъф за телефон с Двустранна Магнитна Обтегач Хоризонтален Флип Кожен Калъф Huawei P30, с държач и слота за карти, чантата и фоторамкой(черен)
zoom_in

Калъф за мобилен телефон, Калъф за телефон с Двустранна Магнитна Обтегач Хоризонтален Флип Кожен Калъф Huawei P30, с държач

BGN 78.00

Продукти
check Налично за поръчка

Задната част на кутията, мобилния телефон.Кожен калъф с панти капак.Калъфи за мобилни телефони.Калъф за зарядното устройство.Защитен калъф за защита от надраскване. 100% Високо качество и добра цена Задната част на кутията на телефона е Добра производителност Правилната инсталация е важно за успешното използване.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.1.Лесен, удобен, лесен за переноске. 2.It адекватно защитава устройството от обикновените надраскване, прах, износване и износване. 3.Дизайн на притежателя прави хоризонтален преглед по-удобно. 4.Функционален притежателя,рамка за снимка,слотове за карти, портфейл, удобен за използване. 5.Изработен е от висококачествена PU + TPU, устойчив на абразия и здрав. 6.Лесен достъп до всички портове и бутони, без да махате калъф.

Те също купуват с този продукт..