• Новинка
Axonl Преносим Масажна Маса, 73 Инча 2 Гънки Дървени Крака PVC Кожа Масажът Легло, Регулируеми По Височина Масажът Терапевтична Таблица за Масаж, Спа център, Салон за кра?
zoom_in

Axonl Преносим Масажна Маса, 73 Инча 2 Гънки Дървени Крака PVC Кожа Масажът Легло, Регулируеми По Височина Масажът Терапевтична

BGN 51.76

Продукти
check Налично за поръчка

????♀️ Удобно : Меки губчатые възглавничките на EVA и приятна за кожата PVC осигуряват ви комфорт, когато лежите на масаж масата. ????♀️ Височина регулируема : Можете да регулирате височината на един плот, като включите дървени крака към друг сантимент, това е удобно за хора с различен ръст. ????♀️ Преносим : 2 гънки масажна маса с ленти за носене на ръка, можете да го сгънете в портативен размер и лесни за носене. ????♀️ Дизайн хуманизиране : Той е с дупка за лице в салон за масаж плот, можете да отвори дупка, за да сложи в него лицето си, когато трябва да се направи масаж на гърба или терапия, диша свободно. ????♀️ Широко приложение : Масажна маса може да се използва широко за спа терапии, масаж и салон за красота, той профессионален както за търговски, така и за домашна употреба.Цвят : Розов.

Те също купуват с този продукт..