• Новинка
Комплект Ножици За Подстригване Професионален Комплект Ножица За Подстригване на Коса с Режещи Ножици,Истончающие Ножица, Гребен, Фризьорски Ножици Комплект за М?
zoom_in

Комплект Ножици За Подстригване Професионален Комплект Ножица За Подстригване на Коса с Режещи Ножици,Истончающие Ножица,

BGN 15.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Изключително остри ножове】 : ножици за подстригване произведени от неръждаема стомана, с превъзходна сила, която не боли и не расщепит краищата на косата.Изпъкнали ръбове за плавно рязане на действие са идеални за нарязване на влажна или суха коса. 【ДИЗАЙН ЛЕПИЛО АМОРТИСЬОР УДАР】 : амортисьор удар в края на дръжката може ефективно да се намали износването и шума, причинени от сблъсък на химикалки. 【Ергономичен дизайн】 : Ергономичен дизайн на дръжката прави ножици удобни за използване, неговата отличителна дръжка дизайн с лек припадък позволява ножницам държи пръстите на ръцете, осигуряване на силна прическа всеки път!това ви позволява да отреже косата си за цял ден, без да изпитват стрес в ръцете или раменете. 【Широко приложение】 : Фризьорски ножици са добри за служителите на козметични салони, фризьори, бръснари, както и за домашна употреба.Можете да създадете много стилни форми за децата си, близките си, родителите, приятелите и дори домашни любимци.(Забележка : ножици и гребен включват в себе си остър нож, с който трябва да се борави внимателно, моля, дръжте далеч от бебета и деца.). 【Богати подаръци】 : Двойка прецизен микро-зазубренных ножици и чифт обикновени ножици, гребен за опашката, гребен за подстригване, чанта за събиране.Забележка : С остри ножици трябва да се борави внимателно, моля, дръжте ги далеч от деца.

Те също купуват с този продукт..