• Новинка
Перуки за cosplay черни жени _BOS_ къдрава перуки за черни жени Натурални топлоустойчива дълга къдрава перуки, Подходящи за чернокожите жени (размер : 18 см) за cosplay партит?
zoom_in

Перуки за cosplay черни жени _BOS_ къдрава перуки за черни жени Натурални топлоустойчива дълга къдрава перуки, Подходящи

BGN 95.82

Продукти
check Налично за поръчка

Моля, обърнете внимание : След дълго и транзит на продукти могат да бъдат малко скоплены, но им е много лесно да се подобри.Просто трябва да се поръсва с малко вода и леко гребен перука, и всичко ще бъде наред.и този перука всъщност е доста дълъг, като упоминало повечето други клиенти, но можете да отсече перука в съответствие с вашите нужди.Высокотемпературное влакна : висококачествено высокотемпературное жично синтетични влакна; естествен външен вид и меко усещане, външен вид и усещане тези косата.Лесна употреба : Лесно се носи и да стреля, няма да навреди на оригиналните косата.Регулируема каишка и дишаща вътрешна рози, не горещо при носене през лятото.Характеристики : Нека кожата ви е бяла, ще ви направи по-модерен, съблазнителен косата, сладки и сладки.Подходящ : честване на Хелоуин, аниме-ролева игра, парти, шоу, сватби и всекидневният живот, подходящ за всички случаи от живота.Това е много естествено, нежно.Можете да го носите на партито и всеки ден.Размер : 18 Inch Our елементи, включително дантелени предната перуки, пълни с машинни перуки и удължаване на косата, имат много цветове и стилове.Различен размер капачки перука, различни цветове и стилове ще отговорят на вашите различни нужди във всеки случай, който посещавате.Богат избор, вие винаги можете да намерите това, което ви трябва тук.Материал : термостойкое синтетично влакно.размер на капсула : от 50 см до 60 виж Цвят на косата : както е показано на фигурата.Съдържание на опаковката : 1 перука, 1 свободна мрежа.Много е подходяща за Хелоуин, теми, роли, карнавала, нощния живот, на клубната парти, концерт, сватби, запознанства, мода, за всеки ден или само за забавление.ръководство за пране на бельо 1. Перука не трябва често да се почистват, както следва редовно да поддържа и обслужва.2. Преди да се гмурнат фалшифициране на гладка повърхност на фишове.3. Почистете и грижи в студена вода с малко количество мек шампоан.4. Почистете със студена вода, отново изплакнете и избършете го.5. След това по естествен начин се мотае и подсушете.внимание : 1. Разликата в цвета може да бъде причинено от необратими фактори, включително дисплея на компютъра, лъчи, стрелба, пикселите на камерата и лично разбиране на разликата в цвета.Моля, разберете това.2. Всички перуки са разработени в съответствие с изображение, изтриване, моля, дръжте, четка или встряхивайте, а след това ще получите красива перука в съответствие с образа.3. Загуба и заплитане, причинени от всички изкуствени волоконными перуки, са най-малко, че е нормално, моля, редовно почистване и поддържане.Приложение : Можете да се носят перуки за много специални поводи, като ежедневно облекло, cosplay - парти, тематични събития, вечерен костюм Хелоуин, концерти, сватби, запознанства и т.н.

Те също купуват с този продукт..