• Новинка
НАБОР от ПИНЦЕТОВ МАК;- за выщипывания вежди, врастнали косми-Най-подходящ за коса на веждите, за премахване на окосмяване по лицето - Прецизна остри върхове от неръ?
zoom_in

НАБОР от ПИНЦЕТОВ МАК;- за выщипывания вежди, врастнали косми-Най-подходящ за коса на веждите, за премахване на окосмяване

BGN 4.78

Продукти
check Налично за поръчка

★ FLASH PRICE FOR МАК TWEEZERS SETS ★ –Опитайте нашите най-добрите закупите тези наклонени,точка пинцети, заедно с нашите ультратонкими пинцетами за врастнали косми, изработени от висококачествена неръждаема стомана, идеално подходяща за выщипывания вежди. ★ ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК ЗА НЕГО ИЛИ НЕЯ ★ – Дайте на вашите близки красива двойка на съвременни, гладки пинцетов, с които разполагаме, за да ги изхвърлите старите си!. ★ ГАРАНТИРАНО ПО-ЧИСТА, ГЛАДКА, КРАСИВА КОЖА ★ – кажете сбогом на досаден бродячими косми с помощта на тези ТОЧНИ пинцетов.Ще забележите разительную разлика в производителността в сравнение с пинсети, закупени в магазина. ★ STRESS FREE BEAUTY ROUTINE ★ – кажете сбогом на разочарование старите си пинцетов за вежди и се чудите на идеално подравнени кончикам вашите нови пинцетов Мак.идеално откалиброванное напрежение за по-голям контрол и ритуала, без стрес. ★ КАЧЕСТВО, КОЕТО ТРАЕ цял живот ★ – Наклонен връх от неръждаема стомана, точков съвет и ултра-точков съвет, издръжлив и лесен за моющийся.Вие никога не ще трябва още една двойка пинцетов.Вашето търсене на ПЕРФЕКТНИЯ пинсета, най-НАКРАЯ свърши!С ПОМОЩТА на НАКЛОНЕНИ ПОСОЧИ И ултра тънки ПИНЦЕТОВ МАК Формирайте Своите КРАСИВИ вежди ДНЕС! - Ти се умори да се справят с второсортными пинцетами, които, изглежда, НИКОГА не може да вземете нито един косъм? - Ще ви е трудно да се намери добър пинсети, който ще продължи по-дълго от няколко месеца? - Вас дразни, че си пинсети които страдат от разселените съвети?Представяме на вашето внимание собствени наклонени , остри и тънки пинцети Мак! - Висококачествени накрайници от неръждаема стомана позволяват точно изтриване на косата на бровях и лицето БЕЗ белези на вашата гладка кожа! - Върховете са идеално подравнени, за да си ритуал выщипывания много по-ЛЕСНО! - Скубане на веждите, произведени БЕЗ ОСОБЕНИ УСИЛИЯ, тъй като тези пинсети които вдигат най-малките отделните косми, които не се натрупват към тях стандартни пинцетами.Ние връщаме всички наши продукти са с доживотна гаранция за връщане на пари!Ако не сте съвсем ОБИЧАМ си пинцети Мак , просто върни ги, и ние ще ви възстановим всичко до последната стотинка.Не чакайте, докато Не възникне следващата извънредна ситуация с веждите си.Ние не можем да гарантираме тази специална цена, така че за момента!.

Те също купуват с този продукт..