• Новинка
Търговска мазни грес капан, от Неръждаема Стомана Масло, мазни грес капан Interceptor Набор от Подвижни Кухненски Маслен Водоотделитель за Ресторанта Кухня Отпадъчни В?
zoom_in

Търговска мазни грес капан, от Неръждаема Стомана Масло, мазни грес капан Interceptor Набор от Подвижни Кухненски Маслен

BGN 52.88

Продукти
check Налично за поръчка

【INTERCEPTOR КАПАНИ ТАВОТА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА】Търговски капан тавота соответствующа за обработка на маслообразной вода, минерално масло, животински масла, постно масло, смесено масло и различни емулгираните масла с високоефективни влиянието на разпадане на масл-вода. 【ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ】С характеристика на диференцирани лечение и отделяне на блока, като специфична жидкостную равна технология за автоматично управление, никоя сила на нуждите на всяка, която може да се разделя на тавот смесване в маслообразных отпадъчни води автоматично и централизират към пазу масло, разрядите му извън автоматично. 【АВТОМАТИЧНО ОТКЛЮЧАЮЩЕЕ УСТРОЙСТВО】-можете да поставите на открито или под земята, за да се предотврати замръзване.Той е с автоматично запорное устройство, устройство за източване на маслото и пробоотборное дупка. 【КОМПАКТНА СТРУКТУРА】Interceptor капани тавота масло може да се подобри допълнително повърхността на езерото блок, голям подобрява ефективността на разделяне на масл –вода, кратък период на задържане на отпадъчни води, намалява това оборудване, запазва отнема зона и бюджет.Механичен гравитационный водонефтяной разделител е с компактен дизайн.Интерфейсное връзка е просто, и площ на помещението е малка. 【ЛЕСЕН ЗА ПОДДЪРЖАНЕ на】Без електричество нужди, мощност, разход на спасението и дългата продължителност на живота.Лесна инсталация и поддръжка на никой човек нужди на дейност поддръжка, само часовник освобождаване на нуждите на регулярен.Проверявайте чистота велпапе един път в годината.Ако той е мръсен, просто използвайте вода под високо налягане, за да го почистите.Технически спецификации : Цвят : сребрист Материал : неръждаема стомана Размер : 360×260×235 mm моля, Обърнете внимание : 1. Моля, позволете 1-5 мм грешка се дължи на ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог. 2. Цветовете могат да се различават от дисплея на разликата, моля, разберете.Пакетът включва : 1 x interceptor жироуловителя (с аксесоари, както е показано на фигурата).

Те също купуват с този продукт..