• Новинка
WEMUR Сладък Тенис на Карикатура, хартиени Кърпи за ръце Кофа Офис Мини Кофа за Боклук Флип Пластмасова Кутия За Съхранение на Домакински Аксесоари Кофи за Боклук (цв?
zoom_in

WEMUR Сладък Тенис на Карикатура, хартиени Кърпи за ръце Кофа Офис Мини Кофа за Боклук Флип Пластмасова Кутия За Съхранение

BGN 37.44

Продукти
check Налично за поръчка

1. Той не е лесно драскотина на плота и може да бъде поставен на масата от всеки материал.Здрави и екологично чист и вкус, можете да го използвате с доверие. 2. Тя може да се използва за съхранение на малки предмети на масата, за да направите вашия работен плот чист, подходящ за съхранение на найлонови торбички, салфетки, ролки, кърпи, ръкавици и чорапи и т.н. 3. Това също го прави супер, когато се използва в детски спални или игрални зони.Можете да добавите цветни кофи за боклук, в тази спалня, офис, хол, кабинет или във всяко друго място, което ви харесва. 4. Този сладък мини кофа за боклук държи на бюрото си в ред.Може да се използва като писалка притежател, затвори хартия, хавлиени кърпи, кофа за боклук, боклук и т.н. Ние постоянно търсим по-лесни пътища в ежедневния живот.Благодарение на иновативни дизайн и иновации ние предлагаме прекрасна лекота.иновативност и устойчивост Ние използваме най-добрите материали и солидна техника, така че нашите продукти продължават в тежки условия — например, в дома си в продължение на години.Функции : проста форма.Малък и компактен, не заема място.Product attribute Material : PPStyle : cartoon Warm reminder1. Моля, не забравяйте, че поради светлинни ефекти, яркост / контраст на монитора и т.н., Ще има някои малки разлики в цвета на снимки и на самите предмети.При измерване на ръка са възможни отклонения на 1-2 виж 2. Моля, оставете ни съобщение, ако имате някакви въпроси.Ние ще ви отговорим и ще ви предложим нашите най-доброто обслужване.Ние разработваме инструменти, които помагат на хората да станат по-ефективни у дома.

Те също купуват с този продукт..