• Новинка
C-SHE WOOD Makeup Organizer, Козметични Витрини За червило, Четка За Грим и Козметични принадлежности За Грижа За кожата, Десктоп Съхранение, Канцеларски материали в масата, оф?
zoom_in

C-SHE WOOD Makeup Organizer, Козметични Витрини За червило, Четка За Грим и Козметични принадлежности За Грижа За кожата,

BGN 12.79

Продукти
check Налично за поръчка

【Универсално компактно съхранение】Нашите универсални организаторите са предназначени за ежедневна употреба, логически отделение дава възможност за организиране на нещата, той е подходящ за вашите различни нужди за съхранение, органайзер за грим, органайзер за суета, тенис на маса кутия за съхранение , органайзер за баня и т.н. 【Clear Makeup Desk】 Този козметичен органайзер внимателно съхранява вашите четки за грим, молив за вежди, червила, козметични принадлежности , за да почистите вашия макияжный маса . 【Решение разнообразие за съхранение на масата】 Можете да организирате своите офис принадлежности като писалки, телбод, кламери и др. others.it ще направи вашия работен плот чист. 【Екологично чисти материали】Настолен органайзер е изработен от качествен материал PS сигурност и защита на околната среда, нетоксичен и без мирис, което позволява безопасно да съхранявате деликатна козметика, водоустойчива и моющуюся. 【100% удовлетвореност обслужване】Ако имате някакви други въпроси относно нашия продукт, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем през цялото време. *Компактен органайзер за грим съхранявайте всичките си ежедневни стоки от първа необходимост в едно място, удобно да изберете и запазите маса в ред. *Чудесен органайзер за канцеларски ви дава чисто и интелигентното работно място, избягвайте много неща в безпорядък. *Спецификация : Размер на продукта : 8.66 L x W x 5.35 4.13 H Инч (и) _BOS_ Тегло на продукта : 0.58 паунда。 *Осъществяване Съдържание : 1 х органайзер скоростна _BOS_ Забележка : Аксесоари в комплекта не са включени。.

Product Size:
8.66 L x 5.35W x 4.13H Inches。 Product Weight

Те също купуват с този продукт..