• Новинка
Lucosr Над Вратата на една Кука Полезен 1 бр. самоклеящийся Кука на Стената Вратите Куки Закачалка за Ключове Баня Неръждаема Закачалка за Кърпи за Кухня, Тоалетна Вра?
zoom_in

Lucosr Над Вратата на една Кука Полезен 1 бр. самоклеящийся Кука на Стената Вратите Куки Закачалка за Ключове Баня Неръждаема

BGN 25.60

Продукти
check Налично за поръчка

Никакви остри ръбове, добра форма за съхранение на хавлиените кърпи, прихваток, сака или на място, че сте в тях вешаете.Нашите куки са с високо качество, здравина, издръжливост и уникален, елегантен, модерен дизайн.Атрактивни, трайни и прости за използване, тези уникални стенни куки е задължително да доведе до комплименти.Четка изглежда по-стилно и спретнато навсякъде в дома си. 100% чисто нов и високо качество.Дизайн не е само чисто и просто, но и лесно да окачите на стената или вратата.Добре дошли в нашия магазин, ние сме ангажирани в хардуера на бизнеса вече около 20 години,а също така работим в сферата на електронната търговия вече е на около 6 години,ние се стремим да се доставят на клиентите си добри продукти и услуги.Пазарувате с удоволствие от началото до края.Всякакви въпроси, моля не се колебайте да споделите с нас.Никакви остри ръбове, добра форма за съхранение на хавлиените кърпи, прихваток, сака или на място, че сте в тях вешаете.Нашите куки са с високо качество, здравина, издръжливост и уникален, елегантен, модерен дизайн.Атрактивни, трайни и прости за използване, тези уникални стенни куки е задължително да доведе до комплименти.Четка изглежда по-стилно и спретнато навсякъде в дома си.Материал : Алуминий сплавразмер : app.4.5x4.5x2.6cm/1.77x1.77x1.02цвет : черен,златист,сребрист Количество : 1 бр. Бележки : 1. Действителния цвят на продукта може да се различават от снимка, поради светлина.2. Възможни са малки отклонения в измерването на продукта.

Те също купуват с този продукт..