• Новинка
iSelek RJ45 Cat 8 Tool Free Ethernet конектор Кабел, STP Метален Защитен Областта на Щепсела, за Непрекъснат Кабел конектор Cat8 (12 бр., черен)
zoom_in

iSelek RJ45 Cat 8 Tool Free Ethernet конектор Кабел, STP Метален Защитен Областта на Щепсела, за Непрекъснат Кабел конектор

BGN 72.44

Продукти
check Налично за поръчка

[ Характеристики ] Жак без инструмент идва с пылезащитным капачка, която запазва позлатени контактни остриета чисти, когато те не се използват.Сверхтолстое 50 U" позлатените острието засилва връзката между кабел и конектор.Печатна платка в Котката. 8 Без инструменти конектор ефективно намалява близките crosstalk (NEXT) и електромагнитни смущения (EMI). [ Съвместимост ] Той подкрепя от 22 до 24 AWG плътен и блокирани тел с кръгли кабели OD от 6,5 мм до 8,5 мм и STP.Той също така е обратно съвместим с Котка. 5 E, Cat. 6, Cat. Кабели 6А. (Препоръчва се да е Котка. 8 Безинструментальный конектор се използва с кабел Cat. 8, за да се насладите на високоскоростен пренос.). [ Многократна употреба използването ] Тя може да бъде отново прекратен в продължение на 20 пъти, след като шестигранник отвинчен и на тел отстранени. [ Качество ] Конектори i Selek се задържат за повече от 750 цикъла на поставяне.Жак Котка. 8 без инструменти, проектирана за по-дълъг живот. [ Поддръжка i Selek и гаранция 3 години ] Всички мрежови продукти i Selek, придобити в сайта, ще бъде гаранция 3-годишна гаранция i Selek.Безплатна поддръжка i Selek е готов да отговори на всички въпроси и объркване, които могат да възникнат у вас при намирането на идеалните и подходящи мрежови аксесоари.Решение от категория 8-това е нова категория кабелни системи, разработени за поддръжка на приложения от 40 г.Благодарение на допълнителното экранированию Cat 8 и улучшенному качеството на усукване на двойки Cat 8 може напълно да се намали никакви смущения в сигнала и осигурява отлична точност на предаване на данни на големи разстояния.Бърза решение Cat 8 позволява излъчване на HD-видео, музика, да сърфирате в мрежата, да играете онлайн игра в висока скорост, а също така прави вашата работа в офис и домашна живота по-ефективен и приятен.

Те също купуват с този продукт..