• Новинка
Лаптоп DDR234, Подходящ за DDR234 Post Тестер е Добър избор Без вреда за вашите ръце с тестова карта за сигурност за лаптоп DDR234 за фиксатор(DDR3)
zoom_in

Лаптоп DDR234, Подходящ за DDR234 Post Тестер е Добър избор Без вреда за вашите ръце с тестова карта за сигурност за лаптоп

BGN 11.59

Продукти
check Налично за поръчка

СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ : Ако има някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас навреме.ДОБЪР ИЗБОР : Диагностична карта-добър избор за ремонт на компютър, лаптоп.Високо качество : 100% чисто нов и високо качество.НЯМА ВРЕДА ЗА ВАШИТЕ РЪКА : Диагностична карта се използва кръпка-компоненти, без вреда за вашите ръце.НЕ ЩЕ ИЗГОРИ НИТО ЕДНА подробност : Обратна поставяне или misinsert не ще изгори нито една подробност след включване.Описание на Тази диагностична карта се използва за лаптоп DDR234. Това е поддръжка на правата, така и обратната интерфейс на лаптопа, както и използването на лекота и тъмнината за обозначаване на знака на адреса линия за предаване на данни.Той ще замени традиционния начин и ще стане по-ефективен.Функции 1.Подходящ за лаптоп DDR234. 2.С компоненти кръпки, няма синини към вашите ръце. 3.100% съвсем нов и высокомарочный 4.Reversed поставяне или misinsert не ще изгори, няма част, след като сила по-нататък. 5. Това е добър избор за ремонт на компютър, лаптоп.Технически характеристики на Размера на печатната платка : 6.7*4 см/2.64*1.57 инча Употреба 1. Поставете отново батерията 3,3(CR2032) в заплащане на тестера, а след това поставете картата в слота на дънната платка на компютъра.Изключете захранването, тогава сигналната линия работи, освен ако с подсветка всичко работи.Ако някои от светлините не работят, това показва, че сигналът е на линия нормално , ако индикаторът не свети или ярък, това показва, че този сигнал е повреда, късо съединение, с тесто за по-нататъшно определяне на точката на отказ. 2. Ако искате да научите изход DDR2 SDRAM SO-DIMM, вижте Ръководството за потребителя.Пратката включва 1 х тестер карта 1 х Ръководство, Бележка 1.Възможни са отклонения в 1-3 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2.Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Те също купуват с този продукт..