• Новинка
Скоба за огледала за баня, Комплект Скоби за Огледала, Стъкло Скоба, Крепежный Скоба, Скоба, Овални, Аксесоари, Подходящи за Огледала с Дебелина от 4-7 мм (4 бр.)
zoom_in

Скоба за огледала за баня, Комплект Скоби за Огледала, Стъкло Скоба, Крепежный Скоба, Скоба, Овални, Аксесоари, Подходящи

BGN 28.00

Продукти
check Налично за поръчка

1. Изработена от висококачествена метална сплав, от съдържанието на които е достатъчно за предотвратяване на корозия и гарантира дълготрайност и надеждност. 2. Хромирани обработка, блестяща и красива.Хромирана повърхност на тези скоби изглежда страхотно и не ръждясва. 3. Здрава здрава метална конструкция, сверхпрочная дизайн, здрава и устойчива. 4. Подходящ за : огледало 3-5mm мазнини; огледало 6-7 мм дебели. 5 Те са много лесни за инсталиране и трайно определят от стъкло огледало. 1. Изработена от висококачествена метална сплав, от съдържанието на които е достатъчно за предотвратяване на корозия и гарантира дълготрайност и надеждност. 2. Хромирани обработка, блестяща и красива.Хромирана повърхност на тези скоби изглежда страхотно и не ръждясва. 1. Изработена от висококачествена метална сплав, от съдържанието на които е достатъчно за предотвратяване на корозия и гарантира дълготрайност и надеждност. 2. Хромирани обработка, блестяща и красива.Хромирана повърхност на тези скоби изглежда страхотно и не ръждясва. 3. Здрава здрава метална конструкция, сверхпрочная дизайн, здрава и устойчива.Стъклена уплътнение : Тежкотоварни уплътнението е гумена, лека и твърда, ефективно предпазва стъклото от повреди и увеличава триенето, а на огледалото е по-подходящо.Блестящата повърхност : Внимателно полиран и полиран, като огледален блясък, текстура светлина пълна с текстури.Изработен е от материал с сплав, той е устойчив на корозия, е водоустойчив, термостойок, не е лесно да се повреди, а също така силен и красив.Може да се използва в бани, хол, хотели.Подходящ за : огледала с дебелина 3-5 мм; огледала с дебелина 6-7 мм. Те са много лесни за инсталиране и трайно определят от стъкло огледало.E. остроумен с винтове за лесна инсталация.

Те също купуват с този продукт..