• Новинка
Патронник на бормашина Tigthen на собствената си личност, патронник на бормашина капацитет 1-16mm Keyless 1/32 към патрону тренировки на струг 5/8 Keyless с беседка конус MT2-JT3 (MT2-JT3)
zoom_in

Патронник на бормашина Tigthen на собствената си личност, патронник на бормашина капацитет 1-16mm Keyless 1/32 към патрону

BGN 29.35

Продукти
check Налично за поръчка

【Отлично качество】 : Този бесключевой пробивна патрон е произведен от качествена стомана тип 45# и оборудван представлява стълб на MT2-JT3.Той е силен и издръжлив, устойчив на корозия и може да работи с вас за дълго време. 【Keyless Design】 : Благодарение на много надеждна самозатягивающейся функции keyless инструмент може автоматично да увеличи силата на захващане за осигуряване на непрекъснато нормалната работа на тренировка.Той притежава добра стабилност, висока точност, е безопасна и удобна за използване. 【Практичен дизайн】 : Красив и практичен дизайн на повърхността на изпъкнали и вдлъбнати, така че преди и след набиране може ефективно да се справят и намаляване разклащане якета.Една добра структура на метала, удобна повърхност, лесно се притиска, така че продукцията на усукване на все по-голям. 【Широко приложение】 : Широко се използва с различни сверлильными машини, фрезерными машини, стругови машини, расточными стругови машини и ръчни електрически инструменти. 【Бързо изпращане и гаранция】 : Този бесключевой пробивна патрон ще бъде изпратен от склада в САЩ, може да получите на стоки в рамките на 4-7 дни.Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип на клиентите, те ще ви кажат на вас в рамките на 24 часа.Размер : MT2-JT3.

Те също купуват с този продукт..