• Новинка
The Ultimate Fantasy Football League Trophy; 19 Lombardi Style Trophy на матова черна основа с безплатна настройка и баня за 18 години имената на победителите.
zoom_in

The Ultimate Fantasy Football League Trophy; 19 Lombardi Style Trophy на матова черна основа с безплатна настройка и баня

BGN 55.99

Продукти
check Налично за поръчка

БЕЗПЛАТНА настройка; Името на лигата на предния панел.Страничните панели могат да се настанят 18 выгравированных регистрирани таблетки шампиони.ГОДИШНИ ПЛОЧА - Поставете B0771 RTGNL в лентата за търсене, за да поръчате потребителски гравирано плоча.Изглежда толкова красива, че ще ви се прииска да го изложи в хола!. - Съвършенството е непостижимо, но ако продължаваме да гоним съвършенството, тогава можем да хванем съвършенство. Винс Ломбарди.Копие на трофея Ломбарди от NFL за фэнтезийной футболна лига.Поставки за трофеи 19"h x 6,5" x 6,5".Матирано черно основание блок със странични панели има място за 18 выгравированных отделните плочи.Включва безплатна настройка на името на лигата на предния панел.ANNUAL WINNER PLATES - Поставете B0771 RTGNL в лентата за търсене, за да поръчате индивидуални индивидуални табела.

Те също купуват с този продукт..