• Новинка
Съвместимост с Fitbit Charge 4 Band Смяна Каишка От Неръждаема Стомана Гривна на Китката Аксесоари за Charge 4 Women Man (розов)
zoom_in

Съвместимост с Fitbit Charge 4 Band Смяна Каишка От Неръждаема Стомана Гривна на Китката Аксесоари за Charge 4 Women Man

BGN 10.79

Продукти
check Налично за поръчка

♚Специално проектирани сменяеми въжета само за Fitbit Charge 4, стил, в съчетание на лукс с елегантност, с ефект на Bing Bing кристал, ви позволяват да се превърне в център на внимание. ♚Е изработен за най-високо качество за леене под налягане от с сплав,издръжлива и стилна, добра технология за довършителни работи, го прави удобен за носене. ♚Е подходящ за всички размери на китката от 5.5"-8.1", размерът може да се регулира в зависимост от обстоятелствата индивидуален китката.Сгъваема закопчалка осигурява лесно управление и сигурност. ♚Идва с инструмент за преоразмеряване на лентата, е лесно да се отстранява и да се премахват, ако трябва да се съкрати на лента, това е лесно да се направи с помощта на инструмент за премахване, включен в комплекта. ♚Гаранция за качество : Всички ленти преминават строги тестове за качество.100% замяна или връщане по всички въпроси, свързани с качеството, един от най-страхотните подаръци за себе си,семейството си и приятелите.Характеристики : - елегантен дизайн заменяеми метална каишка за Fitbit Charge 4-Fit 5.5"-8.1"инчов китката,един размер, както за жени, така и за мъже. Отличен материал,елегантност и издръжливост,носенето на този каишка осигурява комфорт през целия ден. - -Лесно се побира / се отстранява с помощта на средства за зареждане 2-те часови накрайници в двата края с помощта на инструмент за премахване. Един от най-страхотните подаръци за себе си,семейството си и приятелите.Какво има в кутията : - 1 XMeta L watch band - 1x Линк Отстраняване Too Като премахване/промяна на размера на връзка : 1.Моля, уверете се, че работите от страна на каишка, където игли леко добавя.Не се опитвайте да пускам щифтове от едната страна, където те изглеждат изравнени. 2.Поставете слот, в която леко се добавя щифтове, срещу закрепване на инструмента за промяна на размера. 3.Задръжте лентата в инструмент палеца и вверните инструмент за преоразмеряване,за да пускам щифтове от връзките. 4.Поставете пина обратно в канала, и след това докоснете им по пода, за да се свържете с връзки.

Те също купуват с този продукт..