• Новинка
Бутилка спрей на косата вода, Бутилка спрей Abs 500ml За коса, Здрава Полза във фризьорски салон Домашна полза градинарство(златен)
zoom_in

Бутилка спрей на косата вода, Бутилка спрей Abs 500ml За коса, Здрава Полза във фризьорски салон Домашна полза градинарство(златен)

BGN 11.51

Продукти
check Налично за поръчка

Тя може да се използва за домашно градинарство. голям капацитет 500 мл. Подходящ за домашна употреба и професионална употреба във фризьорски салон.Уникален дизайн пръскачка, удобен за улавяне и лесен за използване.Изработен от ABS материал е с добро качество, здрав за по-дълга употреба.Завийте распылительную глава, за да регулирате вода на изхода и ще можете да получите фина мъгла или пряк достъп на вода.Функция : 1. Изработен от ABS материал е с добро качество, здрав за по-дълга употреба.2. Уникално конструированный спрей, удобен за хващане и лесен за използване.3. Завийте главата спрей за цел да се изход за вода и можете да получите точен мъгла или пряк достъп на вода.4. голям капацитет 500ml.Подходящ за домашна употреба и професионална употреба във фризьорски салон. 5. Тя може да се използва за домашно градинарство.Spezifikations : Материал : ABSOptional Цвят : златен, син, сребърен, червен, розов Red Capacity : 500 ml Packing Списък : 1 * Фризьорски спрей бутилка.

Те също купуват с този продукт..