• Новинка
Зубоврачебное огледало Зубоврачебный Инструмент Зубоврачебное Зубоврачебное огледало, Огледало на устата - Зубоврачебное огледало разглеждане - Пластмасова дръ?
zoom_in

Зубоврачебное огледало Зубоврачебный Инструмент Зубоврачебное Зубоврачебное огледало, Огледало на устата - Зубоврачебное

BGN 8.31

Продукти
check Налично за поръчка

Изработен е от висококачествена пластмаса и катран, който е безопасен, е без мирис, нетоксичен, экологичен и е трайна.Благодарение на специален материал, той не е в насипно състояние, така че вие няма да се притеснявате за това, че той ще се счупи, ако случайно падне.Съществува слой от прозрачно защитно фолио, покриваща повърхност на огледалото, за да играят и защитна роля.Това стоматологично огледало с функция за малки увеличения на специално предназначен за наблюдение на състоянието на зъбите в устната кухина.Достъпен в 4 цвята, можете да го изберете според вашия навик.Описание : Това е стоматологично огледало с функция за малки увеличения на специално предназначен за наблюдение на състоянието на зъбите в устната кухина.Изработен е от висококачествена пластмаса и катран, който е безопасен, е без мирис, нетоксичен, экологичен и е трайна.И той не е в насипно състояние, така че вие няма да се притеснявате за това, че той ще се счупи, ако случайно падне.Освен това, съществува слой от прозрачно защитно фолио, покриваща повърхност на огледалото, за да играят и защитна роля.Такъв прекрасен продукт, просто носете си у дома!Характеристики : 1. Това зубоврачебное огледало с малка функция за увеличаване на специално предназначен за наблюдение на състоянието на зъбите в устната кухина. 2. Изработен е от висококачествена пластмаса и катран, който е безопасен, е без мирис, нетоксичен, экологичен и е трайна. 3. Благодарение на специален материал, той не е ронлива, така че вие няма да се притеснявате за това, че той ще се счупи, ако случайно падне. 4. Съществува слой от прозрачно защитно фолио, покриваща повърхност на огледалото, за да играят и защитна роля. 5. Достъпен в 4 цвята, можете да го изберете според вашия навик.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Стоматологично огледало Материал : пластмаса + смола Допълнителни цветове : жълт, червен, зелен, син Дължина : прибл. 25 * 13 см / 9,8 * 5,1 инча Тегло на опаковката : прибл. 100 г Помещение включва : 1 х Стоматологично огледало Само.

  :

Те също купуват с този продукт..