• Новинка
Винил един Рециклира и кофата за стикер Лого Стил 2 Символ за организиране на кошчета за боклук или загубеняците и стени - 5 размери 12 цвята стикер (малък - 5.5 in x 5.5 in, о?
zoom_in

Винил един Рециклира и кофата за стикер Лого Стил 2 Символ за организиране на кошчета за боклук или загубеняците и стени

BGN 5.52

Продукти
check Налично за поръчка

ОРГАНИЗИРАЙТЕ си боклук с помощта само на 2 етикети : Отпадъци и Рециклиране.ЛЕСНО се НАНАСЯ– не се изисква наслояване.ИЗДРЪЖЛИВ – водоустойчив и е химически устойчив.Идва с ИНСТРУКЦИИ И СЪВЕТИ за инсталиране, които включват в себе си извадка от винил за тестване.Винилови стикери могат да се придържаме към почти всякакви гладки повърхности, включително стени, боя, прозорци, стъкло, пластмаса, лаптопи, керамика, дърво, метал, коли и много други!Стикери ще работят на най-леко текстурирани повърхности.Етикети са произведени от висококачествени материали.Винилови стикери за стена са подвижни, но не подлежат на повторна употреба.РАЗМЕРИ - инча (потребителски размери са на разположение) XS - 2.75 x 2.75 S 5.5 x 5.5 M - 8.25 x 8.25 L - 11 x 11 XL - 23 x 23 Боклук и рециклиране на стикер лого на етикета за кошчета за боклук.Предлага се с 1 на всеки от общо 2. - Идва с инструкции и съвети за инсталиране на графични или надписи. - Включва в себе си извадка от винил за тестване. - Винил може да се използва както вътре, така и отвън. - За повече информация за нашите етикети, моля, посетете ТУК е Новак в винилови етикети и надписи?Добавете ни винил пакет от приложения към поръчката и направете нанасяне на всички графики по-лесно и по-бързо.Разгледай ТУК *Моля, проверете информацията за размера на списъка.Не на всички снимките са изобразени етикети в мащаб.

Те също купуват с този продукт..