• Новинка
QBUC за Ford Key fob Cover,TPU Car Key Case Protector with Keychain е Съвместим с Ford Fusion F-150 Edge Explorer Mustang Lincoln MKZ MKC 2/3/4/5 Бутона Smart Key(червен)
zoom_in

QBUC за Ford Key fob Cover,TPU Car Key Case Protector with Keychain е Съвместим с Ford Fusion F-150 Edge Explorer Mustang

BGN 9.59

Продукти
check Налично за поръчка

❣【Подходящи модели】Ключодържател капак протектор за Ford Fusion F-150 Edge Explorer Mustang Lincoln MKZ MKC 2/3/4/5 Бутона ключодържател дистанционно управление.Моля, потвърдете, че вашият външен вид ключодържател отговаря на картинката, която сме предоставили в списъка, преди да поръчате.Ако имате някакви въпроси, можете да ги питам по-долу или да изпратите имейл за да се свържете с нас.(Моля, обърнете внимание : КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ В КОМПЛЕКТА НЕ са включени). ❣【СИГНАЛ НЕ се ВЛИЯЕ】Този калъф за ключодържател няма да се отрази на сигнал ключ и сензори ще останат без колан, без щети за защита. ❣【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】Тази на капака ключодържател, изработен от мека TPU, което е здравословно и безопасно за вас.Той е издръжлив на употреба и лесни за почистване,а също така предпазва вашия автомобилен ключ от повреди и драскотини.Този калъф за ключове от TPU е лесен за инсталиране и е прилепнала,тя се чувства леко и удобно в ръката. ❣【ИДЕАЛНА за ЗАСАЖДАНЕ】Тази капачка на ключа е подходящ за вашия Ford Fusion F-150 Edge Explorer Mustang Lincoln MKZ MKC Smart key като ръкавица, предпазва от падане, удар и драскотини от ключ на автомобила.Той се чувства леко и удобно в ръката, идва с модерен веригата за ключове, за лесно ежедневно носене. ❣【КАЛЪФ ЗА КЛЮЧ TPU + ключодържател】 В комплекта са включени калъф за ключ, ключодържател и отвертка.Този ключодържател покрива повърхността, за да се избегне окисляване на метала, ръжда и подобряване на устойчивост на корозия устойчивост, устойчивост на износване, текстура и глянцевитость, нека капачка на ключа може да бъде напълно използвана, с вашия автомобилен ключ.QBUC подходящ за Ford Key fob cover.Съвместими модели : · 2013-2016 Ford Fusion (Mondeo). · Форд Мустанг 2015-2017 година на издаване. · 2015-2017 Ford F150. · 2015-2017 Ford Edge. · 2016-2017 Ford Explorer. · 2013-2017 Lincoln MKZ. · 2015-2017 Lincoln MKC. · 2016-2017 Lincoln MKX.Etc.модел.Моля, проверете, че вашият ключодържател без ключ изглежда точно като този, който сме предложили на снимката на външния вид на ключ, както е показано по-долу.

Те също купуват с този продукт..