• Новинка
Преносима Голям Капацитет Плат Оксфорд Изолирано Чанта за Обяд Водоустойчив Обяд-Бокс за Съхранение за Училище, Работа, Офис(светло сиво)
zoom_in

Преносима Голям Капацитет Плат Оксфорд Изолирано Чанта за Обяд Водоустойчив Обяд-Бокс за Съхранение за Училище, Работа,

BGN 11.04

Продукти
check Налично за поръчка

Трислоен дебел изолационен материал и с висококачествено алуминиево фолио осигуряват дълготрайна топлоизолация, ефектът е до 2-4 часа.Избраният плат Оксфорд с висока плътност, водоустойчив, влага, дишаща и износостойкая, която трайна употреба.Подобрена и удебелена дръжка удобен за хващане и лесен за носене, здрава, красива и има най-доброто усещане за ръце.Преносима термоизоляционная чанта за обяд, модна и стилна, а също и двустранен цип за лесно отваряне и затваряне.По-голям капацитет, че е лесно за носене на работа и на открито, може лесно да се съхранява три обяд-бокс, подходящи за закуска и обяд.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Чанта за обяд Материал : плат Оксфорд + алуминиево фолио Функция : Запазване на топлината и съхраняване на храна Цвят : светло сив, светло-кафе (по избор) размери на продукта : прибл. 22x17x25 см / 8.7 x 6.7 x 9.8 in Тегло : Approx. 136g / 4.8 oz Осъществяване списък : 1 х чанта за обяд Забележка : 1. Моля, позволете 0-1 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Lunch Bag
Material:
Oxford Cloth + Aluminum Foil
Function:
Heat preservation and keep food
Color:
Light Gray, Light Coffee (optional)
Product Size:
Approx. 22 x 17 x 25 cm / 8.7 x 6.7 x 9.8 in
Weight:
Approx. 136g / 4.8oz
Package List:
1 x Lunch Bag :
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..