• Новинка
MotorFansClub Багажник Поперечины са Подходящи за Съвместимост с Volvo XC40 2018 2019 2020 Поперечины Багажа Товарен Багаж Алуминий (2 бр.)
zoom_in

MotorFansClub Багажник Поперечины са Подходящи за Съвместимост с Volvo XC40 2018 2019 2020 Поперечины Багажа Товарен Багаж

BGN 92.79

Продукти
check Налично за поръчка

【Нашето предимство】 Пръти са изработени от висококачествен алуминий, подпорни крака, изработени от висококачествена пластмаса.Те са леки, лесни за инсталиране и демонтирането.Максимална товароподемност е 220 кг (100 кг). 【Внимание и приложимостта на 】Товарен багажното багажник е подходящ за съвместимост с Volvo XC40 2018 2019 2020,проверете дали той е вашия автомобил, за да се гарантира правилното засаждане на всеки автомобил, прочетете описание. 【Лесен монтаж и по-малко шум на вятъра】Лесно да се събере и да премахнете за няколко минути.пробиване/рязане не се изисква.Обновен дизайн капки вода, ефективно намалява съпротивлението на вятъра и шума. 【Функция】Отлично решение, ако имате извънгабаритни елементи, които трябва да се транспортират, например : каяк, кану, багаж, сноуборд, ски, велосипеди, въдици и др. 【Регулируеми багажници на покрива с ключалки】Конструкция на регулируеми дръжки, за да се поберат на леките автомобили към внедорожникам, приподнимает покрива на страничните рейлингов.Катинар и ключ позволяват багажнику на покрива има противоугонную функция, подобряват безопасността.Поперечины са изключително необходими за увеличаване на товароносимост на автомобила.Лесна инсталация, директен стяга в правилното положение, без никакви промени.Универсална конструкция с регулируеми скоби и система против кражба система за заключване е идеален за дълги пътувания път и приключения по пътя,и помага да се осигури неща от изпадане.Регулируеми щипки за лесна инсталация.Здрава конструкция за товароносимост до 100 кг фронт/220 кг.Ключалки и ключове са включени в комплекта на доставката за защита от кражба.Идеален за крышных кутии, торбички и панти упражнения мотори. 1 Комплект напречни ребра. 2 x ключове.

Те също купуват с този продукт..