• Новинка
Пневматичен адаптер, Удобен Въздушен конектор Стабилен Лаптоп за въздушни компресори на машини за автомобилната индустрия с общо предназначение(1/4)
zoom_in

Пневматичен адаптер, Удобен Въздушен конектор Стабилен Лаптоп за въздушни компресори на машини за автомобилната индустрия

BGN 7.03

Продукти
check Налично за поръчка

След много проверки преди тръгване от завода качеството на пневматични адаптер е гарантирано, можете да го използвате с доверие.Изработен от латунного материал, пневматичен адаптер може да бъде здрав и износостойким, му е трудно да навредят на по-високо номинално налягане.Този американски бърз конектор е построен в съответствие със строги стандарти за контрол на качеството, подобрени за по-голяма трайност.Бързи съединители, като едно от аксесоари за въздушен маркуч може значително да намали времето за инсталиране, практични.Като един от пневматични инструменти, такъв въздушен конектор, подходящи за въздушни компресори, автомобилната индустрия и машиностроенето за многократна употреба.Функция : 1. Като един от пневматични инструменти, такъв въздушен конектор, подходящи за въздушни компресори, автомобилната индустрия и машиностроенето за многократна употреба.2. Изработен е от латунного материал, пневматичен адаптер може да бъде здрав и износостойким, не е лесно да се повредят за по-високо номинално налягане.3. Бързи съединители, като едно от аксесоари за въздушен маркуч може да се намали значително времето за монтаж, практичен.4. След много проверки преди тръгване от завода качеството на пневматични адаптер е гарантирано, можете да го използвате с доверие.5. Този американски бърз конектор е построен в съответствие със строги стандарти за контрол на качеството, подобрени за по-голяма трайност.Параметри : Тип на продукта : Американски бърз конектор на Корпуса : 1/4 инча ръчно прикачване Конци : 1/4 инча вътрешна резба NPTМатериал : месинг Диаметъра на продукта : прибл. 45 mm / 1.77 in Hole : прибл. 20 мм / 0.79 in Quick Интерфейс : прибл. 16 мм / 0.63 in Rated налягане : 300psi Осъществяване Списък : 1 х американски бърз конектор.

Те също купуват с този продукт..