• Новинка
Xirfuni Капацитивен Стилус, Висока чувствителност 2 Функции на Стилус Писалка Форма на Дизайн за Жилища за Таблетен компютър за телефони(черен)
zoom_in

Xirfuni Капацитивен Стилус, Висока чувствителност 2 Функции на Стилус Писалка Форма на Дизайн за Жилища за Таблетен компютър

BGN 8.96

Продукти
check Налично за поръчка

[Лесна за употреба] Не е необходимо да зареждате или да се свържете чрез БТ и настройките на приложението, просто използвайте го от кутията, просто леко докоснете екрана, тъй като писалката ви позволява да се насладите на веселие и безплатно използване на стилус. [Приложение] Капацитивен стилус подходящ за сензорния екран, обща глоба точка на писеца е съвместим с i Phone, Android, таблета Kindle, смартфон или други емкостными устройства със сензорен екран. [Съвместимост] stylus писалка съвместима с устройства със сензорен екран всеки контейнер (за i Phone, i Pod, за Kindle, таблет, Galaxy и т.н.). [Удобен за хващане] Идеалното приложение за рисуване, удобен за потребителя дизайн във формата на писалка, много подходяща за носене.Подходящ размер, удобен за хващане и лесен за използване, дори и 5 - годишно дете може да го използвате!. [2 Функции на] Един край на писеца е дисков върха на писалката (висока точност, висока чувствителност, липсата на хистерезис), който е много подходящ за въвеждане на ръкописен текст и детайлно рисуване.Малка гумена глава на другия край позволява да изберете малка икона и кликнете върху малката връзка, за да ви даде точен избор.Функция : 1. [2 функции на] Един край на писеца е дисков върха на писалката (висока точност, висока чувствителност, липсата на хистерезис), който е много подходящ за въвеждане на ръкописен текст и детайлно рисуване.Малка гумена глава на другия край позволява да изберете малка икона и кликнете върху малката връзка, за да ви даде точен избор.2. [Съвместимост] stylus писалка съвместима с устройства със сензорен екран всички мощности (за i Phone, i Pod, за Kindle, таблет, Galaxy и т.н.). 3. [Удобен за хващане] Идеалното приложение за рисуване, удобен за потребителя дизайн във формата на писалка, много подходяща за носене.Подходящ размер, удобен за хващане и лесен за използване, дори и 5-годишно дете може да го използвате!4. [Лесна за употреба] Не е необходимо да зареждате или да се свържете чрез БТ и настройките на приложението, просто използвайте го от кутията, просто леко докоснете екрана, защото писалката ви позволява да се наслаждавате на развлечение и свободно да се използва писалка.5. [Приложение] Капацитивен стилус подходящ за докосване на екрана, общ стилус fine point е съвместим с i Phone, Android, таблета Kindle, смартфон или други емкостными сензорни устройства.Как се използват : пряко использованиеспецификация : Тип елемент : стильматериал : алуминиева сплавскоп на приложение : Висока точност, може да се използва за игри, рисуване, съвместим с емкостными екрани на различни систем2 Видове накрайници : дисков съвет и гумен връх Осъществяване Списък : 1 х стилус.

Item Type:
Stylus
Material:
Aluminum Alloy
Scope of Application:
High accuracy, can be used for games, painting, compatible with capacitive screens of various systems
2 Types of Nibs:
Disc Nib and Rubber Nib
Package List:
1 x Stylus :

Те също купуват с този продукт..