• Новинка
FERNIDA Heated Pants for Men Women 5V/2A USB Electric 8 Heating Възглавничките Зимни Черни панталони (батерии в комплекта не са включени)
zoom_in

FERNIDA Heated Pants for Men Women 5V/2A USB Electric 8 Heating Възглавничките Зимни Черни панталони (батерии в комплекта

BGN 63.99

Продукти
check Налично за поръчка

Изберете Размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стоката. 70%памук. 【Висококачествен плат】е Изработена от ликра и памук, смес, изградена върху кърпа и здраво пришита.ултра-удобен и мек ще ви представим стилна и вечен опит.Не само като топли панталони, но и като панталони със стилен външен вид. 【Грижи за зимни niryukti】Панталони с топъл могат да издържат на студено време и защита на краката от студа.Помага за стимулиране на кръвообращението, засилване на обмяната на веществата, намаляване на скованост на мускулите и запазват топлината на тялото. 【Характеристики на дизайна】Дизайн с най-новите углеродным фибри и висококачествен нагревателен лист TPU. 8 парчета грелок дизайн повишена функция на отопление.3 ниво на контролирана температура, на безопасно напрежение 5 V.Първоначално, след отопление червена светлина-висока температура в продължение на пет минути, той автоматично ще премине към белия светлина-средна температура. 【Лесно се съчетава чудесно за много случаи】Тези черни панталони могат да се комбинират със стилни яке, свитером, толстовкой или жилетка с подгряване.Костюм за отдих, лов, ски, риболов, мотоциклет, велосипед, къмпинг, планинско катерене, посещение на открито, дневна, офис и т.н., Идеален подарък за своя старши, любовник или приятелите.Най-добрият подарък за Деня на благодарността и Коледа. 【Топло напомня】Тези топли панталони не идват с блок захранване или батерия, но включва в себе си USB съединители (вече не се ограничават до ексклузивни батерии, просто използвайте общ захранващ блок 5 V/2 A на пазара).Моля, свържете се с нас, ако срещнете някакви въпроси или запитвания от нашите продукти, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Те също купуват с този продукт..