• Новинка
Детска Шапка За Душ, Силикон Козирка За къпане, Купальная Шапчица, Регулируем Шапка за Душ За Деца, Мека Защита на Бебета, Забавна Защитна Капачка за Деца (син)
zoom_in

Детска Шапка За Душ, Силикон Козирка За къпане, Купальная Шапчица, Регулируем Шапка за Душ За Деца, Мека Защита на Бебета,

BGN 18.16

Продукти
check Налично за поръчка

❤【 Сигурен и здрав 】- Изработени от безопасни и висококачествени материали, изключително лек, здрав и издръжлив, подходящ за момичета, момчета, бебета, бебета и деца. ❤【 Стабилен и практичен 】- С няколко по-дебели скоби обемът на водата е не да се разруши, и той е по-издръжлив. ❤【 Мек и удобен 】- Мека регулируема шапка за душ TPE е подходящ за деца с обиколката на главата 42-62 см/16,54-24,41 инча.Моля, измерете обиколката на главата на детето си, преди да купите. ❤【 Сладък и гъвкав 】- Колоритен и красив, удобен и гъвкав.Вашето дете е да го ползват.Идеален за плуване. ❤【 Make Bathing Лесно 】- Направете времето за къпане на вашето бебе по-лесно и се наслаждавайте щастливи преживявания!Тази ергономична шапка за душ може да се предотврати попадането на вода в ушите, очите или устата.Помогнете на детето си да се отърве от риска от водобоязни, ушни инфекции и сухо жужжания.Технически характеристики : Заглавие : Детска шапка за душаматериал : мека TPEPacking : независим опаковка в ПП bag Size(около) : подходящ за обиколка на главата 42-62 см/16,54-24,41 Неприменимый възраст : 0-6 летинструкции за употреба : 1. Вътрешен пръстен на ръбовете на интересите на линията на растеж на косата на детето, която може да се простират до тила, а косата облягане назад.2. Регулиране на херметичността на капсула, в съответствие с реалната обиколката на главата, за да може да е бутона на ключалката.3. След носенето на дръжте обща капак под ъгъл от 45 градуса.Опаковъчен лист : Детска шапка за душ*1.

Те също купуват с този продукт..