• Новинка
Вътрешна камера 1080P Full HD Wi-Fi Умна Домашна камера за сигурност с аудио, откриване на движение и нощно виждане, идеално за дете/Любимец/Гледане на деца/Възрастни хора, ?
zoom_in

Вътрешна камера 1080P Full HD Wi-Fi Умна Домашна камера за сигурност с аудио, откриване на движение и нощно виждане, идеално

BGN 70.72

Продукти
check Налично за поръчка

【1080 P Full HD 】1080 P Full HD вътрешна камера осигурява ясен запис на видео. 150-градусов обектив предоставя по-широк поглед.Пълен фокус HD 1080 P предлага по-отчетливи изображения, възстановява повече детайли на картината.Осъзнайте истинското възстановяване на естествени цветове и направете така, че се появи един пъстър свят. 【Детекция на движение, нощно виждане】Висококачествен инфрачервен led светлини в комбинация с подобрена технология за нощно виждане ви позволява да се види ясно всичко дори и през нощта.При засичане на движение на вашия телефон ще бъде изпратено тревожно известие. 【24/7 Непрекъснат запис и дълъг живот на батерията】Вградена батерия с голям капацитет,малка камера може да записва непрекъснато повече от 4 часа.Той е съвместим с картите Micro SD FAT32 (продават се отделно) с капацитет до 128 Г. 【Лека мини камера】Дължина и височина представляват 1,3 инча,а теглото-едва 0,08 кг.Компактната конструкция позволява лесно да го инсталирате във всяко място,като например в дома,офиса, колата и т.н. 【Мониторинг на приложения】 : Можете да видите на видео в реално време в приложение дистанционно от всяко място по всяко време.И може да записва или да правите снимки и да ги съхранявате на вашия смартфон.просто изтеглете приложението на телефона и го настройте в този раздел за рутер Wi-Fi интернет.(Само 2,4 Ghz).Пълен фокус 1080 P FHD осигурява по-ясни изображения, възстановява повече детайли на картината.Осъзнайте истинското възстановяване на естествени цветове и направете така, че се появи един пъстър свят.Широк ъгъл 150° и въртящо се на 360° основа позволяват да записва видео по-ясно и по-голям диапазон.Можете да поставите скрита камера на всеки ъгъл, градина, магазин, склад, в задния двор, в офиса.Може да се използва като домашна камера за сигурност, камера гледане на деца, спортна екшън камера, автомобилна камера или на дроне.

Те също купуват с този продукт..