• Новинка
Плътни Пердета за Спалня - Kids Star Curtains for Girls Boys - Romance Double-Deck Cloth and Blackout Floor-Standing Curtains Star Hollow Curtains Заставам, High Shading(1 панел, 39.37x78.74 инча)
zoom_in

Плътни Пердета за Спалня - Kids Star Curtains for Girls Boys - Romance Double-Deck Cloth and Blackout Floor-Standing Curtains

BGN 19.92

Продукти
check Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! 100% Полиестер. 1. Ние гарантираме, че това е 100% чисто нов и високо качество. 2 Материал, гладък и мек, и ние можем да се чувстват комфортно, да се докоснат до занавесу. 3. Нейната лесно да се постави чрез въртене.Това може да направи всеки. 4. Висок ефект оцветяване подобрява качеството на съня, предпазва неприкосновеността на личния живот на закрито и украсява стаята си. 5. Това моющаяся завеса.

Те също купуват с този продукт..