• Новинка
Истинските Безжични Слушалки,S6plus LED Цветен дисплей Дигитален Дисплей Bluetooth Слушалки 5.0 Безжични Мини-Часовници Слушалки за Музика, Кино Спорт(черен)
zoom_in

Истинските Безжични Слушалки,S6plus LED Цветен дисплей Дигитален Дисплей Bluetooth Слушалки 5.0 Безжични Мини-Часовници

BGN 14.31

Продукти
check Налично за поръчка

Дизайн на Led дигитален дисплей, накрайници за зареждане на лявото и дясното ухо, ще получите информация за мощност, Bluetooth по всяко време и на всяко място.Умен и удобна, тя осигурява автоматичен старт и автоматично свързване с мобилни телефони, което прави работата по-удобна и научна.Независимо дали шофиране, бягане, можете да се обадите на Siri един бутон, което е много удобно.Ергономичен дизайн го прави по-удобен в чорап, той няма да се чувстват болка, и след продължителна употреба.Кабел за зареждане калъф е капацитетът на батерията е 260-ма, може да се зарежда слушалки в рамките на 3 пъти.Функция : 1. Дизайн на Led дигитален дисплей, лявото и дясното ухо зареждане съвети, да получите информация за мощност, Bluetooth по всяко време и на всяко място. 2. Умен и удобна, тя осигурява автоматичен старт и автоматично свързване с мобилни телефони, което прави работата по-удобна и научна. 3. Независимо дали шофиране, бягане, можете да се обадите на Siri един бутон, което е много удобно. 4. Ергономичен дизайн го прави по-удобен за носене, няма да се чувстват болка след дълго използване на времето. 5. Кабел за зареждане калъф е капацитетът на батерията е 260-ма, може да се зарежда слушалки в рамките на 3 пъти.Параметри : Тип на продукта : Истинските безжични слушалки Материал : ABS Цвят : както е показано на снимката Тегло : Approx. 80g/2.8 oz Модел : S6 Plus Bluetooth Версия : V5.0 Споразумение за подкрепа : A2 DP1.3/HFP1.6/HSP1.2/AVRCP1.6/D11.3 Честотен обхват на Bluetooth : 24 Ghz Bluetooth Обхват на предаване : 10 метра/32.8 ft Капацитет на батерията на слушалките : 38 mah Капацитет на батерията да се зарежда : 260 mah Тип на батерията за слушалки и зарядно своята практика : Литиева батерия с Време на изчакване : 80 часа Време за разговор/възпроизвеждане : 3 часа Време на възпроизвеждане на музика : 2.5 часа Време на зареждане на батерията : зареждане на своята практика отнема от 4,5 часа, калъф кабел за зареждане отнема около 1 час, за зареждане на слушалките, калъф кабел за зареждане отнема около 3 пъти, за да заредите слушалки Списък на пакетите : 2 x слушалки 1 x кабел за зареждане калъф 1 x Ръководство 1 x кабел за зареждане .

Item Type:
True Wireless Earphone
Material:
ABS
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 80g/2.8oz
Model:
S6 Plus
Bluetooth Version:
V5.0
Support Agreement:
A2DP1.3/HFP1.6/HSP1.2/AVRCP1.6/D11.3 
Bluetooth Frequency Band:
24GHz 
Bluetooth Transmission Distance:
10m/32.8ft
Earphone Battery Capacity:
38mAh
Charging Bin Battery Capacity:
260mAh
Type of Battery for Earphones and Charge Case:
Lithium Battery
Standby Time:
80 Hours
Talk/play Time:
3 Hours
Music Playing Time:
2.5 Hours
Charging Time:
the Charging Case Takes 4.5 Hours to Charge, the Charging Case Takes About 1 Hour to Charge the Headphones, and the Charging Case Takes About 3 Times to Charge the Headphones
Package List:
2 x Earphone 1 x Charging Case :
1 x Manual :
1 x Charging Cable  :

Те също купуват с този продукт..