• Новинка
Дръжката на прах вежди с 2 Четка за вежди прави водоустойчиви покрития Дълготраен прах линията на косата, Веждите, очите на природата водоустойчиви покрития, Кибри?
zoom_in

Дръжката на прах вежди с 2 Четка за вежди прави водоустойчиви покрития Дълготраен прах линията на косата, Веждите, очите

BGN 3.67

Продукти
check Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Произведено в САЩ или са внесени.Веганское безмилостно, подходящ за всички тонове кожа затваряне. ❤【, Определени за прах за вежди】Продукт включва в себе си 1x пръчка за вежди и 2x четка за вежди. 6 цветове със светло-кафяв, Натурален кафяв, Тъмно кафяв, Кафяво-черно, Светло-Кафяво-черен, Кафяв.Може да се използва с щампи за вежди. ❤【Незабавен цвят】Силно пигментированная, водоустойчив, потеющая силни, здрави, наращиваемая вежда в 6-популярните нюанси, за да помогне да се попълнят и да се грижим за вашите вежди. ❤【Естествен ефект на грим】Уникален дизайн на главата на гъбата, фин прах, перфектно с кожата, естествения цвят на веждите, както и на истинските си вежди. ❤【Многократно използване на】Не само можете да рисувате на идеалните вежди, но също така може да се използва като сянка на прах и на прах за коса, която е отлично съотношение на цена и качество.Вегетариански и без насилие.Никога не тестировался на животните. ❤【Най-добрият подарък】Този комплект за грим на вежди-абсолютно перфектен подарък.Дайте я на вашите любими хора, близки и приятели на Деня на св. Валентин, рождени дни и други празници.Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!

Те също купуват с този продукт..