• Новинка
Стенно Огледало за грим с 10-кратно Увеличение, Выдвижное Увеличително Огледало Двустранно Управляемият Огледало с Диаметър 8 инча (черен,10x)
zoom_in

Стенно Огледало за грим с 10-кратно Увеличение, Выдвижное Увеличително Огледало Двустранно Управляемият Огледало с Диаметър

BGN 30.93

Продукти
check Налично за поръчка

【Стенно огледало за грим】 Стенно огледало за грим с разширение 16.8 инча и черен цвят. 10-кратно увеличително огледало позволява да се съсредоточи върху определена област на лицето, да се увеличи и да видите повече подробности, 1-кратна страна е предназначена за цялостния вид. 【360°завъртане-плъзгащ дизайн】 360-градусов въртящ се дизайн огледало за грим ви позволява да затегнете го под всякакъв ъгъл, който искате, и тя може да бъде разширена и намалена произволно. 【Високо качество】 Нашето огледало изработено от неръждаема стомана, HD стъклени огледала и многослойни покрития.Той е устойчив на корозия, влага и надраскване. 【Лесна инсталация】 Това огледало за грим е много лесно да се монтира, го монтиране на основата може да се монтира на почти всякаква повърхност, просто прикрутив на място.Подходяща за семейство, хотел, спа център, фризьорски салон. 【Широко се използва】 може да се използва за бръснене, носене на контактни лещи, изрисуване на вежди, очна линия, нанасяне на червило, изстискване на пъпки и грим на лицето и т.н. 【Антикоррозийный материал】 Материал от неръждаема стомана, който може да се използва във влажна среда и сигурността.

Те също купуват с този продукт..