• Новинка
60L Кошница За Дрехи, Сгъваема Детска Следи Модел Зелен Син Кошница За Дрехи с Удобна Переноской Удължена Дръжка Сгъваема Кошница За Съхранение на Баня, Спалня, Дрех?
zoom_in

60L Кошница За Дрехи, Сгъваема Детска Следи Модел Зелен Син Кошница За Дрехи с Удобна Переноской Удължена Дръжка Сгъваема

BGN 31.92

Продукти
check Налично за поръчка

【Функционален дизайн】- свободно стояща кошница за дрехи, можете просто да се излегнете на коша за пране, и на четирите ъгъла на кошници са определени скоби, а отдолу утолщено, че по-стабилно и здраво; Сгъваема конструкция спестява място и лесно да се съхраняват, и Двете страни имат дълга и здрава дръжка, така че да можете по-лесно за транспортиране и носене. 【Unique Desig】- Иновативен вътрешен графичен дизайн ви дава стереоскопичен 3 D визуално преживяване.Можете също така изпрати ни ваши снимки, за да направи своята уникална коша за мръсни дрехи. 【Многофункционален】- Размери кошници за бельо представляват 19,3 x 11,8 x 15,9 инча с капацитет 60 л. дизайн Голям капацитет, подходящ за университет,общежития, апартаменти, семейства, може да се използва за спални за съхранение на дрехи за пране, за детска стая за съхранение на детски играчки, за да изтеглите бельо, чисти или мръсни дрехи, тениски, панталони, рокли, хавлии, гъба, спално бельо, кърпи, покривки, детски играчки. 【Премия материал】- Кошница за дрехи, изработени от плат Оксфорд 300 D, лек и здрав, което позволява лесно да прехвърляте си нагоре и надолу по стълбите.Не използвайте перална машина и сушилня за пране на дрехи, тъй като покритието може да бъде разрушено. 【100% Гаранция за удовлетвореност на】- Ние се стремим да предоставим на клиентите най-добрата пазаруване.Ако имате някакви проблеми с кошница за дрехи или обслужване по някаква причина, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.

Те също купуват с този продукт..