• Новинка
RamPro Холограма и флуоресцентни Стилове на Тежкотоварни тиксо | Асорти цветове Опаковка от 12 ролки, 1,88 инча x 10 ярда.
zoom_in

RamPro Холограма и флуоресцентни Стилове на Тежкотоварни тиксо | Асорти цветове Опаковка от 12 ролки, 1,88 инча x 10 ярда.

BGN 25.59

Продукти
check Налично за поръчка

? Комплект разноцветни ленти лепило Ramppro Holographic & Fluorescent Styles Assorted ще се придържаме към повечето вещества и ще даде своя проект с прекрасен външен вид. ?ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ на : Всяка ролка е с ширина 1,88 инча и дължина от 5 ярда/15 фута (48 мм х 4,75 м). ?КАЧЕСТВО : Живи и ярки роли тежка рамка тиксо много добре се залепват и при премахване не оставя никакви ужасни следи или петна за повърхности. ДИЗАЙН : добре Обмислен и колоритен дизайн ще подобри всичките си проекти, и няма нужда от ножици, за да изрежете чиста линия, тъй като повърхността има хоризонтални редове тире, което позволява лесно да се откъсне парчета ръчно. ?УПОТРЕБА : Използвайте го за етикетиране на пластмасови кутии за съхранение на резервацията скрап, кутии с цветен код по време на преместването на дома, уплътнения/доставка на кашони, производство на бантов за добавяне към централния повязкам, създаване на портфейли, на светлинни сабель за парти по случай рожден ден, декорация винил, знамена, на декоративно-приложното изкуство, студентите се ползват ги за своите проекти в училище, както и за техните училищни папки,работни тетрадки и т.н. За холографски и флуоресцентни стилове Ramppro Сверхпрочная залепваща лента в различни цветове.Добре се придържа : трайно лепило ще се придържаме почти за всичко в продължение на много дълго време.Сълзите лесно : не ви трябват ножици, за да изрежете по права линия.Повърхността на самозалепваща се лента, покрита с хоризонтални редове изрезанных пунктирных линии, което позволява лесно да се откъсне парчета ръчно, а също и по-лесно за децата.Трайност : Тази сверхпрочная лентата ще продължи много дълго време, при нормални обстоятелства.Неръждаема стомана : След премахване на тази самозалепващи се ленти, които имате не останат никакви лепкави или боядисани повърхности.Цветно кодиране : Това е много полезно за цветовия код по време на движение или обучение в колежа е толкова просто, като всяка стая получава различен цвят (лилаво = начало спалня, синьо = кухня и т.н.) На кутии (някои хора се добавя малко парче също е в списъка, за да си спомня). в ежедневието, като : етикет пластмасови контейнери за съхранение, подобряване на студентски университетски проекти и т.н., Холограма и флуоресцентни цветове в комплекта : 2 сини и 2 лилаво оранжеви 2 зелени сребрист златни, 2 розови жълто се Използва за : скрап книги затваряне на кутии за доставка Украса винил, знамена проекти училище на изкуствата и занаятите Цветово кодиране организационно обзавеждане идеално за подарък!.

Те също купуват с този продукт..