• Новинка
(Съвместимост за Hikvision) 4MP POE IP камера DT346G2-IU 2.8 мм, интелигентно решение на AI за човека и автомобила, Намаляване на фалшивите аларми,Сверхнизкое осветление,вграден ми?
zoom_in

(Съвместимост за Hikvision) 4MP POE IP камера DT346G2-IU 2.8 мм, интелигентно решение на AI за човека и автомобила, Намаляване

BGN 87.20

Продукти
check Налично за поръчка

【OEM Product】Unbranded, Non-лого.Произведено фабрика Hikvison но идва с номера на модела на OEM. 100% Съвместим с всяка система Hikvison или Hikvison.Английска версия на Hikvison OEM актуализиране на фърмуера.НАЙ-ДОБРОТО ОБСЛУЖВАНЕ : ние ще осигурим доживотна и професионална техническа поддръжка.Забележка : Подкрепете изработване на поръчкови модели на клиента подкрепа. 【4 MP,H. 265+】 Макс. 2688 × 1520 @30fps, HD резолюция може да видите по-ясно изображение _BOS_ 30 FPS може да осигури по-гладко видео.Технологията Smart H. 265+ намалява скоростта на предаване на данни и изисквания за съхранение на до 70% в сравнение със стандартна компресия на видео H. 265. 【Интелигентно решение AI】Благодарение на алгоритми за задълбочено обучение технологията Anti-false alarm носи сигнали за тревога класификация на целите на лице или моторно превозно средство в предната и задната част на устройството.Системата може значително намаляване на броя на фалшивите аларми, генерирани от други цели, освен за хора или превозни средства, което значително повишава ефективността и въздействието на аларма.Наблюдение на сигурността никога не е лесна задача, особено когато вие сте отговорни за наблюдението на няколко местоположение едновременно.Продукти Acu Sense може да помогне за подобряване на ефективността и подобряване на работния процес.За услугата сот:.Точно алармена система само за случаите на инвазия на човека.За възпроизвеждане и търсене на видео.Бързо търсене видео, свързани с един човек или превозно средство, от отсортированным папки.

Те също купуват с този продукт..