• Новинка
DaierTek 6 бр. Защелкивающийся Бутон Превключвател 12 Led Синя Водоустойчива ВКЛ Изкл се Поддържа от 12 Волта 12 мм Малък Кръгъл Метален Черен Кабелен за Морски Лодки на Авт?
zoom_in

DaierTek 6 бр. Защелкивающийся Бутон Превключвател 12 Led Синя Водоустойчива ВКЛ Изкл се Поддържа от 12 Волта 12 мм Малък

BGN 12.78

Продукти
check Налично за поръчка

Защелкивающийся бутон ключ : Натиснете бутона ЗАХРАНВАНЕ, Отпуснете пръста си - поддържане на захранването, натиснете Отново бутона за ИЗКЛЮЧВАНЕ на ЗАХРАНВАНЕТО.Това е един нормален открит самостоятелно блокиране на бутон превключвател SPST, а не е моментален. преминете на бутона 12mm с висока кръгла бутон форми и символ на силата, алуминиеви анодированным черен ключ бутон метал. Ключ ключ 12 V с жгутом кабели за по-лесно свързване на веригата.Зелени проводници за ключа+ и преминаване, ЧЕРВЕНИ и черни кабели за сини светодиоди (led не прави разлика между положителен и отрицателен).IP65 водоустойчивый преминете на бутона с осветен LED 12 волта СИН (също смогите да се използва 120 V, как пъти по необходимостта от добавяне на резистор 150 K на един от штырей LED), смогите да бъдат използвани в ourdoor, влажна или прашна среда.Този бутон превключвател широко използван, за да контролират СИД и верига,може да се използва в кола,АВТОБУС,лодка,морски пехотинце,кораб,кола,количка,Househood,кофемашине,промишлено оборудване,медицинско оборудване.

Те също купуват с този продукт..